esitronic

Bosch ESI[tronic] 2.0

Garázsipar
2022.11.07.

A Bosch ESI[tronic] 2.0 online diagnosztikai szoftvere leegyszerűsíti a mindennapi munkavégzést a műhelyben, és növeli a hatékonyságot. A legújabb szoftverfrissítésekkel az ESI[tronic] felhasználók egy lépéssel közelebb kerülhetnek a nagyfeszültségű gépjárművek járműdiagnosztikájához. Ebből a kiadásból a KTS sorozat jelenlegi vezérlőegység diagnosztikai berendezései is támogatják a független műhelyeket, amikor a Tesla Model S és a Model X járműmodelleken dolgoznak.

Arról is szeretnénk tájékoztatni, hogy ez a frissítés lehetővé teszi a Ford (SDA) és a Porsche (Seed&Key) márkák védett járműadataihoz való hozzáférést.

A Bosch ESI[tronic] járműlefedettségét folyamatosan bővíti és hozzáigazítja az új piaci követelményekhez. Ezért a 2022/3-as frissítés (2022. augusztus), 05- ös szoftverfrissítéssel az ESI[tronic] 2.0 Online mostantól a Tesla járműgyártó vezérlőegység-diagnosztikáját is biztosítja a felhasználók számára.

Ez kibővíti az ESI[tronic] 2.0 Online diagnosztikai körét egy másik fontos járműgyártó modelljeivel az e-mobilitása területén.

A frissítéssel biztosított tartalom:

– A hibamemória olvasása és törlése
– Szervizfunkciók, például a fékbetétek gyakran szükséges cseréjére szolgáló funkció

Jelenleg az S modell és az X modell típusok diagnosztizálhatók az OBD interfészen keresztül. A jármű lefedettsége folyamatosan bővül, és további típusok fognak megjelenni az ESI[tronic]-ban.

Ezenkívül az ESI[tronic] felhasználói számára már rendelkezésre állnak speciális karbantartási adatok.A frissítéssel biztosított tartalom:

A hibamemória olvasása és törlése
Szervizfunkciók, például a fékbetétek gyakran szükséges cseréjére szolgáló funkció

Jelenleg az S modell és az X modell típusok diagnosztizálhatók az OBD interfészen keresztül. A jármű lefedettsége folyamatosan bővül, és további típusok fognak megjelenni az ESI[tronic]-ban.

Ezenkívül az ESI[tronic] felhasználói számára már rendelkezésre állnak speciális karbantartási adatok.

A Secure Diagnostic Access (SDA) segítségével a Bosch kifejlesztett egy szabványosított megoldást, amely lehetővé teszi a hozzáférést az ESI[tronic] 2.0 Online segítségével a vezérlőegységek védett diagnosztikai adataihoz.

Mostantól az ESI[tronic] 2.0 Online és az SD (Vezérlőegység diagnosztika) előfizetéssel rendelkező műhelyek az SDA-n keresztül is hozzáférhetnek a Ford gépjárművek védett járműadataihoz – pl. vezetéstámogató rendszerrel rendelkező járművek esetében – a Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Abarth, Chrysler, Jeep, Dodge/RAM, Mercedes Benz és Volkswagen Group márkák védett járműadatai mellett.

Ami a Porsche márkát illeti, a hozzáférés a Seed&Key funkción keresztül lesz engedélyezve közvetlenül az érintett rendszerekben.

Az ESI[tronic] felhasználóinak nem kell új folyamatlépéseken végigmenniük, mert az SDA-nak (Ford) vagy a Seed&Key-nek (Porsche) ugyanazokra a követelményekre van szüksége, mint a már integrált járműgyártói megoldásoknak.

Kapcsolódó cikkek

Osram Gyárlátogatás

Újabb sikeres Értékesítési Verseny

ROLL – A lengyel megbízhatóság

Felkészítés a télre 1.rész

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ÉS NYERJ!

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat