BUDWEG

Féknyergek a Budwegtől

Személygépjármű
2022.11.04.
A dán féknyereggyártó a Budweg 1979 óta törekszik a legmagasabb minőségű termékek előállítására és mára az egyik legszélesebb féknyereg választékot nyújtja, amely lefedi az összes személyautó 98%-át. A Budweg Caliper A/S egy dán féknyereg specialista, amely a féknyergek póralkatrész gyártására specializálódott az autóipar számára. A cég mindig a legmagasabb minőségű termékek gyártására koncentrál, visszaköszön a selejt arányon, amely folyamatosan 0,3 % alatt van.
A legmagasabb minőségű újragyártás A Budweg tevékenységének lényege a már használt féknyergek újragyártása új csillogó termékké, garanciával. Az újragyártási folyamat során a cég teljes mértékben ellenőrzi a gyártási folyamatot, ez lehetővé teszi a korszerű korróziógátlást, hogy a legjobb alkatrészekkel rendelkezzen a féknyereg. A minőséget biztosítja a cég szakképzett munkaereje, akik manuálisan tesztelnek minden terméket, amely elhagyja az üzemet Dániában.
Széles választék és könnyen beszerezhető alkatrészek A Budweg palettája több, mint 4200 féknyereggel és 2400 pótalkatrésszel rendelkezik, melyek lefedik az európai autópark 98 százalékát. A Budweg arra törekszik, hogy piacvezetővé váljon az új féknyergek bevezetésével, mint például az elektromos kézifékkel rendelkező változatokkal (EPB).
Elektromos autók és elektromos kézifékek (EPB) Az elektromos kézifékek bevezetése óta a Budweg nagy figyelmet fordít a fejlesztésekre, hogy az elektromos rendszereket olyan minőségben tudják prezentálni, mint a hagyományos féknyergeket. Jelenleg a Budweg féknyereg kínálata kiterjed az elektromos járművek több, mint 80%-ára, amely egyenesen arányosan növekedni fog az elektromos autók elterjedésével Európában.
Legmagasabb minőségű féknyergek gyártása –        selejtarány 0,3% alatt –        4200 féknyereg & 2400 pótalkatrész –        a választék lefedi az európai személyautók 98 % – át –        elsőként a piacon az újonnan megjelenő fékynereg modellekkel –        elektromos kézifékek széles választéka (EPB) személyautó és haszongépjárművekhez

Kapcsolódó cikkek

Philips izzók az Inter Cars kínálatában !

AZ EREDETI ALKATRÉSZEKKEL MEGEGYEZŐ MINŐSÉGŰ MONROE INTELLIGENT SUSPENSION RIDESENSE™ ELEKTRONIKUS CSILLAPÍTÓK

HOGYAN TARTHATJUK MEGFELELŐ ÁLLAPOTBAN AUTÓNK KLÍMARENDSZERÉT?

OSRAM – LEDriving Working Lights – FLUSH

Hogyan tarthatjuk megfelelő állapotban autónk klímarendszerét?

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat