autó

Miért érdemes az ABE márkát választani?

Személygépjármű
2022.11.03.

Az ABE márka több éve ismert és elismert az európai autópiacon, csúcsminőségű szabványaik és fejlett technológiájuknak köszönhetően, melyet fékrendszereik alkatrészeinek gyártása folyamán alkalmaznak.

Az ABE kínálatában megtalálhatók mind a népszerű személy- és kisteherautók, mind a sportautók és az limuzinok alkatrészei.

Az Automotive Brake Engineering alkatrészeinek széles választékát kínálja az Európában elérhető autók és haszongépjárművek számára.

Az ABE választéka a következő termékekből áll:

fékbetét
féktárcsa
fékdobok és fékpofák
rugalmas fékcsövek
fék- és kuplung hidraulika
ABS szenzorok
féknyereg motor
kézifék kábel

Az alkatrészkínálat kialakításánál a speciális minőségi követelményeket és a termékeink magas műszaki követelményeket tartottuk szem előtt. A fékrendszerek paraméterei és teljesítményjellemzői az alap alkatrészekhez és részegységekhez kapcsolódnak, így megfelelnek az európai típusjóváhagyásnak.

A fékrendszer elemei különösen fontosak a sofőr biztonsága szempontjából. Ezért követjük azt a stratégiát, hogy olyan termékeket kínáljunk, amely minden felhasználó számára bizalmat és biztonságot garantál.

Automotive Brake Engineering (ABE) hosszú csereintervallumokkal kínálja az alkatrészeket, abban az esetben is, ha nehéz körülmények között használjak, garantálva a kényelmes vezetést és biztonságot.

Az európai ECE R90 típusjóváhagyást 2001-ben hozták létre, és az Európai Unió 98/12 irányelvének 15. melléklete határozza meg. Ezek olyan kötelező előírások és biztonsági szabványok összessége, amelyeket minden fékbetét- és fékpofa-gyártónak be kell tartania a súrlódó fékalkatrészek gyártása során.

Röviden: minden, a 21. században gyártott autókba szerelt fékbetét- és fékpofa-típusnak meg kell felelnie bizonyos követelményeknek, és át kell mennie a tanúsító szervezetek által elvégzett bizonyos teszteken ahhoz, hogy engedélyezzék az európai értékesítést.

A fékek helyes és hatékony működése a vezetők biztonságát jelenti a közúti forgalomban, ezért olyan fontos minden korlátozó irányelv betartása. Az egyes termékek típusjóváhagyásának megszerzéséhez magának a betétnek vagy pofának az elemein megfelelő, állandó jelölésre van szükség, valamint a termékek tárolására szolgáló dobozokon lévő címkéken is hasonló jelölésekre van szükség.

A 2000 után gyártott járművekhez minden ABE fékbetét és fékpofa rendelkezik az előírt ECE R90 típusjóváhagyással.

Ideális megoldás amennyiben alacsonyabb árfekvésű, ellenben jó minőségű fékrendszereket keres autójához.

Keresse kínálatunkban a ABE lengéscsillapítókat!

Kapcsolódó cikkek

Sérült hengerfejtömítés – Mik a tünetek, hogyan diagnosztizálható, ki kell-e cserélni?

Poliuretán felfüggesztés elemek a TEDGUM-tól

Nem indul be a motorod tavasszal?

PolStarter – Önindítók és Generátorok Lengyelországból!

MEYLE Lamborghini a DTM-ben!

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat