FORTELOCK INDUSTRY ULTRA

A Fortelock megjelentette az új nagy ipari terhelésre szánt Fortelock Industry Ultra padlólapját.

Szolgáltatások, garázsok, fitneszközpontok, üzletek, bemutatótermek, az ügyfelek mindenhol használhatják a Fortelock Industry padlólapot. Gyakran azonban nagyobb terhelésű raktárakba, gyártóhelyiségekbe keresnek megoldást. Ugyanakkor olyan megoldást szeretnének, ami nem igényel rögzítést, ragasztást. És itt jelentkezünk egy újdonsággal a PVC burkolólapok portfóliójában, a Fortelock Industry Ultra termékkel.

A Fortelock Industry Ultra lapok a keresett Industry típusból származnak. Ugyanolyan formájúak a lapok és az illesztések, de a lényeg az, hogy vastagságuk különbözik. A klasszikus csempékhez képest akár 40%-kal vastagabbak, ami azt jelenti, hogy a teljes vastagságuk akár 10 mm is lehet. Ez a vastagság jelzi a rendeltetésszerű használatukat olyan helyiségekben, ahol nehezebb raklapemelőket és villástargoncákat használnak.

Mi a legnagyobb előnye?

Raklapszállító targoncák mozgatása esetén a csempék rögzítése, ragasztása egyáltalán nem szükséges. A lemezek akár 2200 kg-os terhelést is elbírnak, ami sok esetben a raklapemelő legnagyobb teherbírása. A klasszikus Fortelock Industry lapokhoz képest ez a teherbírás négyszerese. Ezenkívül hagyományos targoncákkal megrakva akár 5500 kg-os terhelést is kibírnak ragasztás vagy rögzítés nélkül.

A Fortelock Industry Ultra 8 színben, három mintával kapható és elérhető az ECO változat is – újrahasznosított anyagokból készült padlólap.

Az Ultra padlólapokról bővebben információt webshopunkban találhat, és ha további kérdése van, forduljon értékesítő kollégáinkhoz bizalommal.

 

2022.10.26.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat