A Bridgestone piacra dobja első négyévszakos abroncsát a kisteherautó szegmens számára, a DURAVIS All Seasont

A különböző időjárási körülmények között és egész évben biztonságos és gondtalan közlekedést biztosító Bridgestone DURAVIS All Season abroncs a kategóriájában legjobb, A jelölést kapta az EU gumiabroncs-címkén nedves tapadás szempontjából, a 3PMSF és az M + S tanúsítványok igazolják, hogy teljes mértékben alkalmas a téli közlekedésre.

A megerősített oldalfal-védelemmel ellátott, ezáltal rendkívül tartós abroncs csökkenti a flották általános költségeit, mivel kevesebb lesz az
állásidő, és javul a kopásállóság.

A Bridgestone, a világ legnagyobb gumiabroncs- és gumitermékgyártó vállalatának ma bejelentette, hogy piacra dobja a kisteherautó szegmens számára gyártott első négyévszakos gumiját, a DURAVIS All Seasont. A robosztus és tartós konstrukciónak köszönhetően az új abroncs kiváló kopásállóságot és kevesebb állásidőt biztosít. Ezen felül a kategóriájában legjobb A jelölést kapta az EU-s gumiabroncs-címkén nedves tapadás szempontjából, és 3PMSF tanúsítvánnyal is rendelkezik, így a Bridgestone DURAVIS All Season bármilyen időjárás esetén, egész évben biztonságos és gondtalan közlekedést tesz lehetővé.

Kiemelkedő hatékonyság, évszaktól függetlenül A Bridgestone a tervezés során mind a kisebb, mind a nagyobb flottákra gondolt, ezért a DURAVIS All Season abroncsok ideális választást jelentenek olyan vállalkozások számára, amelyek a legnagyobb üzleti hatékonyságra törekednek, és egész évben ugyanazokat a gumikat kívánják használni.

A nedves tapadás terén a kategóriájában legjobb A jelölést tartalmazó EU-s gumiabroncs-címkével rendelkező Bridgestone DURAVIS All Season gumival a flotta még kedvezőtlen időjárási körülmények között is mozgásban tud maradni. Ez az abroncs vállrészén elhelyezett mintaárkoknak köszönhető, amelyek jobban elvezetik a vizet, és optimális kontaktnyomás-elosztást biztosítanak. Ez a konstrukció a gumi havas úton nyújtott teljesítményét és kopásállóságát is javítja.

A 3 hegycsúcs hópihe jelzéssel (3PMSF) és Mud + Snow (M + S) jelzésekkel ellátott Bridgestone DURAVIS All Season teljes mértékben alkalmas a téli közlekedésre. Ez a V alakú elrendezésnek köszönhető, amivel jobban mozog a havon, valamint az optimális karkasz konstrukciónak. A DURAVIS All Season nedves úton és havon mutatott figyelemreméltó teljesítményéhez a Bridgestone új nano-szelektív összetevő-keverék technológiája is hozzájárul, ami jobb szilika diszperziót tesz lehetővé a Bridgestone Nano Pro-tech™ keverékben.
Nincs megállás

Az e-kereskedelem és a házhozszállítási igények növekedésével, valamint az EU üzemanyag-hatékonysági szabályainak szigorodása miatt a flottáknak manapság sok kihívással kell szembenézniük. A DURAVUS All Season segíteni kíván a fenntartási költségek csökkentésében azáltal, hogy egész évben használható és tartós abroncsokat kínál.

A robosztus abroncs oldalfalában védőbordát helyeztünk el, ami védi a járdaszegélyekkel történő ütközések esetén. Ezzel nem csak a gyakori gumisérülések és a javítási költségek szoríthatók vissza, hanem a jármű állásideje is. A Bridgestone DURAVIS All Season nagyszerű kopásállóságot nyújt a futófelület nagyobb merevségének köszönhetően. Ezen kívül, a működési költségek további csökkentése érdekében a Bridgestone új kisteherautókra szánt gumijának konstrukciója és üregoptimalizálása javítja a gördülési ellenállást. Ennek köszönhetően az abroncs a legtöbb méretben C jelölést kapott az EU-s gumiabroncs-címkén az üzemanyag hatékonyság terén. (Néhány méretben a gördülési ellenállás terén megkapta az E jelölést az EU-s címkén.)

Segítség a legnagyobb kihívások teljesítésében is A Bridgestone DURAVIS All Season abroncsa 2020 augusztusától lesz elérhető, szeptembertől kezdve pedig számos további méret elérhető lesz. Az abroncs 23 méretben lesz kapható, köztük három HRD méretben és öt nagyterhelésű méretben (10PR), így szinte minden járműtípusra és terhelésre biztonságos megoldást jelent.

A Bridgestone DURAVIS All Season abroncsot Emilio Tiberio, a Bridgestone műszaki és üzemeltetési igazgatója így mutatta be:

„Ma már egyre több flotta választ négyévszakos gumikat az általuk nyújtott kényelem miatt. Örömmel ajánljuk vásárlóinknak a tartós és
minden évszakban használható modellt, amellyel bármilyen időjárási körülmények között gondtalanul lehet közlekedni, és minimalizálhatók az állásidők és az általános fenntartási költségek. A DURAVIS All Season a legelső olyan négyévszakos gumink, amelyet kifejezetten a kisteherautóknak szánunk, és amely hozzá fogja segíteni a flottákat a kívánt hatékonyság eléréséhez. Büszke vagyok a munkatársaimra, akik egy minden igényt kielégítő abroncsot alkottak meg.”

 

 

2020.08.18.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat