YOUNG CAR MECHANIC: Siófok- Közelebb a tavaszhoz!

Épp csak befejeződtek a küzdelmek a szombathelyi regionális döntőben, kevesebb mint 20 óra elteltével átruccantunk Siófokra, ahol a verseny következő regionális döntője került lebonyolításra.

Kezdeném azzal, hogy nagyon köszönjük Pataki Gábornak, hogy a tavalyi évhez hasonlóan a kiváló Centrum Autószerviz volt ismét a házigazda. A helyszín, ahol felmérésre és értékelésre került Szekszárd és Zalaegerszeg csapatainak és diákjainak felkészültsége. A technológiai fejlődéssel is lépést tartva a srácok egy Volvo hybrid autón történő munkákkal is bizonyíthatták, hogy haladnak a korral. Szép időben, kora reggel már versenylázban érkeztek a „hősök”, hogy megvillanthassák a tudást amelyet az elmúlt években magukba szívtak. Laikusként írhatnám, hogy fúrtak, faragtak…. de ez nem lenne igaz!

Profi szakemberek árgus szemei előtt és biztosítása mellett nem csak versenyeztek, hanem tanulhattak is a jelen illetve a közvetlen jövő technikájáról. A kedves vendéglátás a verseny végén egy rövid pizzázásba csapott és „hőseink” nagy izgalommal várták az eredmény kihirdetését. Húzhatnám az időt én is ahogy sokan teszik a médiában, de aki olvassa e sorokat, szerintem legkevésbé sem az izgalom faktort helyezi előtérbe.

A győztes tehát a szekszárdi csapat lett nagyon szoros küzdelemben a zalaegerszegiek előtt. Gratulálunk mindkét csapat versenyzőinek, főleg azért is mert a szombathelyi srácok mellett, egy szekszárdi versenyző: Czövek Tamás is bejutott a Young Car Mechanic országos döntőjébe! Ezúton gratulálunk Földi János Tanár úrnak a felkészítéshez!

Találkozunk Győrben! Folytatás pedig február végén Bonyhádon!

szerző: Piri András

2020.02.27.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat