HAZET – A garázsod kötelező kelléke

A HAZET olyan világmárkák beszállítója, mint az Audi, BMW, vagy épp a Mercedes-Benz. Választékuk, és különleges megjelenésük igazi etalon a gyártói rangsorban. A jól átlátható rendszerek valódi kényelmet, és minőségi munkavégzést tesznek lehetővé a Hazet szerszámaival.

A HAZET színei és formavilága, valamint rendezettsége miatt távolról is felismerhető. Kialakítását tekintve ergonomikus, anyagát tekintve robosztus, hosszú távon ideális segítséget nyújt bármely szakember számára. A HAZET négy németországi üzemében autóipari termékeket, szerszámkocsikatszekrényeket és szerszámokat is gyártanak.

A gyártó kiemelt hangsúlyt fektet a minőségi alapanyagokra. A kutatás-fejlesztés folyamatosan előremutató, sokszoros értékkel bíró alapanyagokkal, elektronikai vezérlésekkel és elnyűhetetlen mechanikai egységekkel segíti a végfelhasználók munkáját. A hosszútávú gondolkodás az elmúlt évtizedekben kiemelte a gyártót a tömegből.

A HAZET márkanevet 1868-ban alapította Hermann Zerver. A „HAZET” név az alapító kezdőbetűiben gyökerezik, ahol a „H” (német nyelven HA) Hermann-t, a „Z” (németül ZET) pedig Zerver-t jelent. A HAZET mára egy igazi ötödik generációs német családi vállalkozás.

Jelenleg 4 üzemmel rendelkezik a gyártó!

A Remscheid-ben található első üzem az egyik legfejlettebb Európában. Az acél megmunkálásától, a CNC-vezérelt gépekig, a legmodernebb technológia és a magasszintű szakmai tapasztalat párosul a gyártási folyamatok során.

A második üzem Heinsberg-ben, a Németország, Belgium és Hollandia közötti határháromszögben található, jó közlekedési infrastruktúrával (egy óra autóval Remscheidt-ől). Az európai piac hatékony kiszolgálását elősegítve, itt található a gyártó logisztikai központja is.

Remscheid-ben található a HAZET harmadik üzeme is. Itt található Németország legmodernebb, számítógéppel működtetett porfestő üzeme. Ezen felül a hegesztő robotok, a teljesen automatikus lézervágó rendszer, a lyukasztó és hajlító berendezések biztosítják a jövőbeni magas teljesítményt a fémek, pontos, hatékony kialakításában, megmunkálásában. A sokoldalú lemezmegmunkálási módszereken kívül a jól ismert szerszámkocsik is itt készülnek.

Minden nyomatékkal kapcsolatos szerszám otthona a HAZET negyedik, Remscheid-Vieringhausenben található üzeme. Itt készülnek a nagy pontosságú nyomatékkulcsok. Valamint itt kalibrálják a szigorú német minőségellenőrzési követelményeknek megfelelően az összes érintett szerszámot.

A HAZET-nél több lépésben olyan lemeztechnológia üzemet alakítottak ki, amely a korábbi 30-40 dolgozó helyett mára műszakonként 1 szakképzett- és 2 anyagmozgató munkatárssal többszörös termelésre képes, a minőség megtartása mellett.

Az automatizált gyártási folyamattal a HAZET elérte, hogy a korábbi termelésének két-háromszorosát állítsa elő a korábbi munkaerő közel 20-25%-val. Az összeszerelő részleg a korábbi fél műszak helyett több műszaknyi folyamatos munkát kapott. A HAZET pedig jelentősen megnövelte termékeinek piaci jelenlétét.

„A HAZET szerszámokat a minőség és a hosszú élettartam jellemzi!”

Nürburgring hivatalos partnere!

A HAZET évtizedek óta nagyon jó partneri viszonyt ápol a Nürburgringel. A magas minőségű, és nagy igénybevételnek is ellenálló szerszámok az évek során, nagy elismerést vívtak ki a Nürburgringben. Akár a GT sorozat, a Porsche Carrera kupa, vagy a Porsche Superkupa kerüljön szóba, minden istállóban megtalálhatóak a HAZET minőségi szerszámai.
A HAZET termékcsalád több mint 5500 különböző minőségi szerszámot kínál.

A HAZET a Porsche Motorsport hivatalos beszállítója és műszaki partnere!

2020.01.01.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat