Varta: Az eredeti – A gépjármű akkumulátorok nélkülözhetetlen útmutatója

Ami előre visz- Varta Akkumulátor a legjobb választás

Üdvözöljük a Johnson Controlsnál! A cég a világ legnagyobb gépjármű-akkumulátor gyártója és
az eredeti gyári (OE) alkatrészek egyik világelső beszállítója. A Johnson Controls kiváló minőségű ólomsavas és lítium-ion akkumulátorok széles skálá-ját kínálja az összes járműtípus igényeihez mérten.
A Johnson Controls Power Solutions által gyártott VARTA gépjármű-akkumulátor választásával biztosítható a megbízható precíziós technológia, amely kategóriájában a legjobb gyártási minőséget nyújtja. Tudta, hogy szinte minden VARTA akkumulátort eredeti tartalék alkatrésznek minősítenek ?
Ez az egyik oka annak, hogy tíz újonnan gyártott, start-stop rendszerű gépkocsiból nyolc VARTA márkájú AGM-mel van felszerelve.

A világ legnagyobb AGM üzeme

A VARTA AGM akkumulátorokat a világ legnagyobb és legmodernebb AGM-gyártó üzemében állítják elő. Egyszerűen fogalmazva ez azt jelenti, hogy eredeti tartalék alkatrészeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A szabadalmazott PowerFrame® rácstechnológiának és a gyártási eljárás során mért több mint száz folyamat- és termékparaméternek köszönhetően a legmagasabb teljesítmény elérése érdekében készültek.
Ezért a VARTA legyen az első választása!
A következő oldalakon bővebb tájékoztatást adunk az akkumulátorpiacra, termékeinkre és szolgáltatásainkra vonatkozóan.

Ezek az autógyártók használnak VARTA termékeket:

Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Ferrari, Fiat, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Lamborghini, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Vauxhall, Volkswagen, Volvo

Itt van a start-stop

Az akkumulátorpiac gyorsan változik. Mire ennek a tájékoztatónak a végére ér, az újonnan gyártott autóknak csaknem 90 %-a start-stop technológiával rendelkezik. Sőt 2020-ra a szervizekbe érkező összes autó több mint 30 %-a start-stop rendszerrel lesz felszerelve.
A folyamatos technológiai fejlesztések mellett egyre több energiafogyasztó berendezés – például Satnav, DVD-képernyő és okostelefon interfész – épül be az autókba. Ebből kifolyólag erőteljes energiaellátásra van szükség.

Varta AGM & EFB: A legjobb választás a start-stop rendszerek esetén

VARTA Silver Dynamic AGM: a start-stop viszonyítási alap

Néhány érv amellett, hogy Európában tíz újonnan gyártott, AGM rendszerű autó közül nyolc miért VARTA Silver Dynamic AGM akkumulátorral van fel-szerelve. Úgy véljük, hogy a VARTA Silver Dynamic AGM akkumulátor kötelező tartalék alkatrész minden AGM akkumulátorral felszerelt jármű esetén.

 • Háromszoros élettartam a hagyományos akkumulátorokhoz képest
  Alkalmas a legmagasabb energiaigényű járművekhez a fokozottabb használati gyakoriság, a hideg tél, a forró nyár vagy
  a több tartozék és felszerelés berendezés miatt

Életciklus összehasonlítás VARTA terméktechnológia

VARTA® Blue Dynamic EFB:

a kiemelkedő teljesítményi igényekhez
A start-stop rendszerek általában EFB-vel vannak felszerelve – ehhez a Blue Dynamic EFB tökéletes „egyenértékű” cserét biztosít. Ezt csak a Silver Dynamic AGM múlja felül (amellyel helyettesíthető

 • Németországban tervezték
 • Készen áll az indítási szintű start-stop rendszerekhez
 • Kétszeres élettartam a hagyományos akkumulátorokhoz képest

VARTA Auxiliary akkumulátorok: Kettős akkumulátor rendszer a magas energiaigényű start-stop rendszerekhez

A gyártótól függően a segédakkumulátorok különböző funkciókat látnak el:
Növelhetik a start-stop időtartam hosszát, emellett gondoskodnak a komfortfunkciók áramellátásáról a motor indításakor, vagy támogatják az elektro- mechanikus fékrendszert (bowdenes változat), valamint védik az elektromos járműrendszert, illetve segítséget nyújtanak vészhelyzet esetén.

A VARTA Auxiliary akkumulátorok jellemzői:

 • EN szabványnak megfelelő gázelvezető nyílás
 • Szikragyújtás elleni védelem
 • Kifolyásbiztos és szivárgásmentes
 • 100 %-osan karbantartásmentes

VARTA SLI termékcsalád: A jó választás a nem start-stop rendszerekhez

VARTA SLI termékcsalád: a közepes energiaigényekhez

A hagyományos akkumulátorok, azaz a nedves, ólomsavas akkumulátorok a leggyakoribb típusú akkumulátorok. Ezt a technológiát az akkumulátor egykori fő célja alapján gyakran nevezik SLI-nek: indítás (Starting), világítás (Lighting), gyújtás (Ignition).
A világ minden részén vannak még „a leggyakoribb akkumulátor-típusokkal” működő autók. Ezzel szemben az újonnan gyártott autóknak már csak 10 %-a rendelkezik hagyományos akkumulátorokkal. Minden más jármű modern start-stop technológiával rendelkezik

Minden VARTA SLI akkumulátor VARTA minőséget képvisel

 • A PowerFrame rácstechnológia megbízható hidegindítást és hosszútávú teljesítményt nyújt
 • Németországban tervezték

Az ügyfeleknek vannak igényei, Az autóknka vannak igényei, Nekünk megoldásaink vannak

Az akkumulátort illetően az autók nagyon igényesek lehetnek. Még a régebbi autóknál is hatalmas különbségek vannak az energiafogyasztás terén: az elektronikus készülékek száma, az éghajlati viszonyok vagy, hogy milyen típusú a forgalom pl. városban vagy az autópályán. Ebből kifolyólag a fogyasztók igényeinek történő megfelelés érdekében széleskörű az akkumulátor-választék.

 

2019.07.23.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat