fbpx

Teszteljen minden akkumulátort!

2022-06-17T12:12:19+02:002022. június 17.|Címkék: , |

0

Varta, az akkumulátor szakértő

 

Jön a nyári szabadságok ideje, amikor sokan autóval terveznek hosszabb, akár külföldi utakat, így fontos, hogy az ügyfeleik autóiban lévő akkumulátorokat leteszteljék – senki sem szeretne lerobbanni a nyaralása alatt!

A teljes és átfogó szolgáltatás biztosí­tása érdekében a VARTA azt javasol­ja, hogy végezzen akkumulátortesztet minden, a műhelyébe érkező járművön. Mivel a legtöbb jármű évente átlagosan csak egyszer kerül szervizbe, fontos, hogy a szerviz elvégezze az akku­mulátor tesztjét akkor is, ha a jármű nem akkumulátorral kapcsolatos hiba miatt került oda. Látható, hogy sok autóakkumulátort nem ellenőriznek le addig, amíg túl késő nem lesz – amikor a jármű már nem indul el, ugyanis a lerobbanások 40%-a az akku­mulátor meghibásodásának közvet­len következménye! A pontos teszteléssel megállapítható, hogy az akkumulátor rossz állapotban van­-e, az új akkumulátor beszerelését követően pedig ügyfelei elégedettek lesznek és biztonságosan közleked­hetnek az utakon. Ez különösen fontos, amikor valaki hosszabb, akár külföldi utat tervez és egy esetleges meghibásodás rengeteg kellemetlenséget és költséget okozna!

 

Tudta?

 

A VARTA több mint 130 éve gyárt gép­jármű akkumulátorokat!

A beszerelési utasításokról, az akkumulátor járműben való elhelyezkedéséről, valamint a jármű gyártmányonként és mo­dellenként történő beszerelési időről szóló információkért regisztráljon az iparág vezető online platformjához, a VARTA Partner Portálhoz. A VARTA Partner Portálhoz minden internetet elérő eszközön keresztül hozzá lehet férni. Gyors, egyszeri regisztráció után minden műhely technikus INGYENES és korlátlan hozzáférést kap, így biztosíthatja, hogy a megfelelő akkumulátor a lehető leggyorsabban be legyen szerelve.

 

KERESSE MEG – AZ AKKUMULÁTORT AZ AUTÓBAN

TESZTELJEN – MINDEN AKKUMULÁTORT, AMELY a SZERVIZBE ÉRKEZIK

ADJA EL – MINDEN JÁRMŰHÖZ A MEGFE­LELŐ AKKUMULÁTORT

SZERELJE BE – AZ AKKUMULÁTORT A VARTA PARTNER PORTÁL SEGÍTSÉGÉ­VEL

 

MINDIG TESZTELJEN – MINDEN JÁRMŰVET – MINDEN ALKALOMMAL

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top