fbpx

Megkapta a haszongépjárművek sebességváltóinak „legjobb márkája” díjat

2022-06-24T10:38:34+02:002022. június 24.|Címkék: , |

0

 

E rangos díj a ZF technológia rendszerének és szakértelmének legújabb elismerését jelenti.

 

 

Az ETM olvasóinak szavazatai alapján a ZF első helyen végzett a „Haszongépjármű sebességváltók” kategóriában, 2022.

Az Accolade elismeri a ZF hajtáslánc-rendszereinek minőségét, hatékonyságát és kiemelkedő használati értékét.

Friedrichshafen, Németország. A ZF elnyerte a „Legjobb Haszongépjármű-váltók márka” címet. Ez a közel 6000 olvasó szavazata, akik a ZF-et a 2022-es ETM Díj győztesének szavazták meg. A gyártók, flottaüzemeltetők és professzionális sofőrök által odaítélt díj azt mutatja, hogy a ZF hajtásrendszerei a minőség, a hatékonyság és a használati érték legmagasabb szintjét képviselik.

Az ETM kiadó által szponzorált éves olvasói közvélemény-kutatás széles körben elismert a haszongépjárműiparban, mint a vállalat imázsának és termékminőségének mércéje. A Lastauto Omnibus, a Trans Aktuell és a FERNFAHRER magazinok olvasói, nagyon szigorú iparági zsűrit alkotva, összesen több mint 5978 szavazatot adtak le több jármű- és termékkategóriában.

A június 1-i berlini ünnepségen a ZF díjának átvétele alkalmával Winfried Gründler, a ZF Haszonjármű-megoldások részlegének hajtáslánc-rendszerekért felelőse a következőket mondta: „A ZF fejlett sebességváltóinak figyelemre méltó sikere erőteljesen tükrözi a járműgyártók és a flottaüzemeltetők bizalmát. Ez a rangos díj ékes bizonyítéka a könyörtelen innovációnknak, amellyel egyre hatékonyabb és robusztusabb hajtáslánc-technológiát fejlesztettünk ki.”

A ZF ezúttal is innovatív haszongépjármű sebességváltóinak köszönheti legújabb győzelmét. A szavazatok több mint felével (51%) a ZF megőrizte Legjobb Márka címét a „Haszongépjármű sebességváltók” kategóriában.

A ZF többszörösen díjnyertes TraXon automata sebességváltója továbbra is meghatározó tényező volt a „Legjobb Márka” cím megtartásában. A ZF csoport nemrégiben bejelentette, hogy csak Friedrichshafenben félmillió TraXon rendszerű sebességváltót gyártottak 2014 óta. A bizonyított tartósság, teljesítmény és üzemanyag-hatékonyság miatt a TraXon számos kiegészítő funkcióval is rendelkezik, köztük a ZF PreVision GPS alapú, prediktív váltási stratégiával. A személyszállításhoz a ZF EcoLife automata sebességváltója a városi buszjáratokban teljesít kiválóan, a második generációs EcoLife Coachline sebességváltót pedig kifejezetten távolsági autóbuszokhoz tervezték.

 

A 2022. január 1-jén indult ZF Commercial Vehicle Solutions (CVS) részlegének az a küldetése, hogy a haszongépjármű-ipar előnyben részesített globális technológiai partnereként segítse a kereskedelmi szállítási rendszerek jövőjének alakítását. A 28 országban körülbelül 25 000 embert foglalkoztató részleg egyesíti a ZF haszongépjármű-rendszerekkel kapcsolatos szakértelmét, kiterjedt technológiai portfólióját és globális működését, hogy innovációt és komponenseket és fejlett vezérlőrendszereket szállítson az egyre autonómabb, villamosított (ACE) járművekhez. A ZF CVS részlege egyesíti a ZF korábbi Haszonjármű-technológiai és Haszonjármű-vezérlőrendszerek részlegeit, ez utóbbit a WABCO felvásárlása után hozták létre.

 

 

 

Forrás: press.zf.com

 

 

 

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top