fbpx

OE Germany – a dízel- és gázmotorok területének alkatrész specialistája

2022-05-09T15:07:04+02:002022. május 13.|Címkék: , , |

0

Az “OE Germany” márkanév 2010 eleje óta forgalmazza a legjobb minőségű pótalkatrészeket a nemzetközi utángyártott piacon. A haszongépjárművek és ipari motorok területén a “nehéz teherbírású” dízelmotor-alkatrészeire szakosodva, biztos lehet benne, hogy minden dízelmotorral kapcsolatos témakörben megtalálja a megfelelőt.

 

“OE Germany” márka név alatt világszerte értékesített termékek közé tartoznak például a forgattyúsházak, hosszú- és rövid blokkok, főtengelyek, hengerfejek, hajtókarok, vezérműtengelyek, szelepsorok olaj- és vízszivattyúk, hengerperselyek, olajhűtők, kompresszorok/alkatrészek és még sok más…

 

Mivel az OE Germany számos különböző üzleti területen tevékenykedik, ennek megfelelően széles termékportfóliót kínál ügyfelei részére.

Alternatívákat kínál számos Európai gyártók (MAN, Mercedes-Benz, DAF, Deutz, Scania, Renault Trucks, Iveco, Volvo, Cummins) motorsorozatokhoz.

A minőség szinonimája, melyet több laboratóriumi vizsgálat is bizonyított, folyamatos ellenőrzés a legmagasabb minőség eléréséhez, szigorú gyártástechnológiai normáknak megfelelően. Termékeik magas minősége az automatizált gyártási technikák alkalmazásának köszönhető, amelyet javító innovációkkal folyamatosan bővítenek annak érdekeben, hogy minél jobban ki tudják szolgálni az ügyfeleiket a jelenben és a jövőben is.

Az OE Germany termékek megtalálhatóak az Inter Cars kínálatában, melyekkel kapcsolatban kérdés esetét keressék telephelyeinket.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top