Ikonikus márkaportfólió

A CNH Industrial ikonikus márkaportfóliója a mezőgazdaság és az építőipar kiválóságát foglalja magában. Az úttörő iparágaktól az új technológiák bevezetéséig mindegyik olyan hatékony megoldások kifejlesztésére szolgál, amelyek lehetővé teszik a globális gazdaság más ágazatai számára, hogy maximális potenciállal működjenek, ami az új technológiák kiaknázásával, valamint a vállalat hatalmas piaci hatókörével és szilárd vállalati kultúrájával érhető el.

 

Case IH

Alapítva: 1842

Iparág: Mezőgazdasági berendezések

Világszínvonalú vezető mezőgazdasági berendezések és technológiák terén, amelyek már beváltak a területen. A traktoroktól és kombájnoktól a talajművelő eszközökig a teljes termékcsalád középpontjában a megbízhatóság és a minőség áll.

Tudtad? A Case IH a világ első számú lánctalpas technológiája a traktorok terén, 20 éves folyamatos termékinnovációval.

 

STEYR

Alapítva: 1947

Iparág: Mezőgazdasági berendezések

Az optimális minőség, kivételes kényelem és magas értékmegőrző kínálat 75 éve traktorokra specializálódva, piacvezető osztrák technológiával büszkélkedhet.

Tudtad?

A STEYR traktorok tökéletes munkagépek több szektorokban, az erdészetben, a talajgondozásban és az iparban is.

 

New Holland mezőgazdaság

Alapítva: 1895

Iparág: Mezőgazdasági berendezések

Komplett mezőgazdasági berendezések termékkínálata, amely könnyen kezelhető traktorokat, betakarítógépeket, anyagmozgató, vető-, talajművelő- és takarmánygépeket tartalmaz.

Tudtad?

Több mint 40 évvel ezelőtt a New Holland feltalálta a forradalmi Twin Rotor technológiát, a legtisztább gabonszem és a legkisebb mennyiségű törött szem érdekében.

 

CASE Építőipari berendezések

Alapítva: 1842

Iparág: Földmozgató berendezések

Neves márka az építőipari berendezések teljes választékával, beleértve az első iparági integrált kotró-rakodót egészen a mai mini- és nehéz- kotrógépekig, és sok más gépig.

Tudtad?

1957-ben feltalálták az első ipari integrált kotró-rakodókat. 2018-ban ünnepelték a kerekes rakodó kiválóságának 60. évfordulóját.

 

New Holland Építőipari

Alapítva: 1895

Iparág: Földmozgató berendezések

Építőipari gépek széles választéka, amelyek az ügyfelekre szabva és a termelékenységhez, a biztonság és a környezetvédelmi teljesítmény követelményeihez igazodnak.

Tudtad?

Feltalálták az első hidrosztatikus csúszókormányzású rakodót, amelyet ma számos mezőgazdasági, tereprendezési és építőipari alkalmazásban használnak.

 

Forrás: cnhindustrial

2022.05.06.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat