fbpx

Ha teherautó-szakértelemről van szó – Diesel Technic

2022-05-13T14:30:17+02:002022. május 24.|Címkék: , , |

0

Teljes választék minden típusú járműhöz

 Az elmúlt évtizedek során a Diesel Technic folyamatosan bővítette termékpalettáját. A kínálatban haszongépjárművek -, pótkocsik -, buszok -, mezőgazdasági -, építőipari járművek pótalkatrészei szerepelnek. De minden a teherautó-alkatrészekkel kezdődött. Ennek megfelelően ezek a termékek a Diesel Technic egyik alapkompetenciáját képviselik, és megkülönböztetik a vállalatot a teherautó-alkatrészek specialistájaként.

A németországi DT Spare Parts márka mintegy 40 000 autóipari alkatrészt és tartozékot tartalmaz, garantált minőséggel és átfogó szervizkínálattal.

Az egyablakos vásárlás (one-stop shopping) elvének köszönhetően gyakorlatilag minden járműalkatrész – a lökhárítótól a lökhárítóig – gyorsan és egyszerűen, egy kézből rendelhető. A mintegy 35 000 pótalkatrészével a Diesel Technic átfogó választékot kínál többek között a nagy európai teherautó-márkák számára, mint a DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Scania és Volvo, függetlenül attól, hogy régiek vagy újak.

Az új termékek gyors fejlesztése az eredeti alkatrészek alternatívájaként fontos szerepet játszik, különösen az autóiparban. A termékpaletta az igényelemzéseknek megfelelően folyamatosan bővül. A pótalkatrészeket a Diesel Technic fejleszti fordított tervezési eljárással, és a kiterjesztett munkaasztalon állítja elő a nemzetközi autóipari beszállítói ipar tanúsított, engedéllyel rendelkező gyártóinál. Minden meglévő és új termék átesik a Diesel Technic Quality System (DTQS) rendszeren, amely folyamatosan magas minőséget és folyamatos termékoptimalizálást biztosít.

Minden teherautó-alkatrész elérhető az Inter Cars webshopon keresztül, és ott igényelhető vagy megrendelhető.

 

 

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top