fbpx
Főoldal - Tehergépjármű - Peters termékfejlesztések

Peters termékfejlesztések

2021-07-13T16:06:20+02:002021. július 14.|Címkék: |

0

 NOx szenzorok

A NOx-érzékelők 2020. áprilisi bevezetésével a PE Automotive GmbH & Co. KG tovább bővítette kínálatát – „a tiszta ügyért” – a szennyezőanyagok hatékony csökkentése révén.

a nitrogén-oxid mennyiség csökkentéséért!

A Peters által forgalmazott kiváló minőségű NOx-érzékelők a katalizátorral együtt biztosítják a kipufogógázok hatékony tisztítását. Minden érzékelő 100% -ban új, és a szállítás előtt egyedileg kalibrált és átfogóan tesztelt. Fókuszban a környezet védelme, a károsanyag kibocsátás mérséklése. A „német tervezésű” NOx-érzékelők gyorsan és egyszerűen beépíthetők, az összes teherautó-gyártó számára. A PE Automotive ügyvezető igazgatója, Ralf Maurer számára az NOx-érzékelők beépítése a termékportfólióba rendkívül hasznos kiegészítője az egyéb termékkörnek: „Ez a termék döntő szerepet játszik a haszongépjárművekre vonatkozó törvényi kibocsátási irányelvek betartásában. A nitrogén-oxid mennyiségének folyamatosan ellenőrzése révén az égés a lehető leghatékonyabb és a legtisztább.” A műhelyek és a flotta üzemeltetői a PE NOx-érzékelőivel biztosra mehetnek. A tesztek pozitív eredményei és a hosszú élettartam önmagáért is beszél.

Légtartályok

A PE Automotive GmbH & Co. KG tovább bővítette kínálatát a haszongépjármű pótpiacon. Így a PE a sűrített levegős tartályok szinte teljes szortimentjét valós értékű megoldásként kínálja – a sűrített levegő optimális ellátásának biztosítása érdekében.

A PE sűrített levegős tartályainak meglévő portfóliója mellett a “Frauenthal Automotive” gyártó termékei megfelelő alternatívát kínálnak a teherautók és pótkocsik karbantartásához a piaci értéknek megfelelően. A bevált PE márka minősége biztosítja az ideális fékteljesítményt és a további fogyasztók tökéletes működését a PE légtartályok használata által. A Peters a teherautókban és pótkocsikban használatos acél és alumínium tartályok széles választékát kínálja. Valamennyi terméket a DIN EN 286-2 szerint gyártják, így az megfelel a gépjárművek és a pótkocsik sűrített levegős tartályaira és segédberendezéseire vonatkozó európai ipari szabványoknak.

A PE sűrített levegős tartályokra tehát a legmagasabb minőségi előírások vonatkoznak, és bevonatuknak köszönhetően az élettartamuk is kiemelkedő.

“A PE választék folyamatos bővítésével partnereinknek és vásárlóinknak a sűrített levegős tartályok és tartozékok hatalmas választékát kínáljuk” – mondja Christian Salten, a termékmenedzsment vezetője.

FOLYAMATOSAN TARTJUK A NYOMÁST!

Töltőlevegő csövek a PE kínálatában

Új termékkészlet, a PE Automotive GmbH & Co. KG bővíti kínálatát töltőlevegő tömlőkkel – a szokásos csúcsminőségben.

Tartjuk a töltőnyomást!

A PE minőségi töltőlevegő tömlői biztosítják a feltöltő levegő rendszer egyes alkatrészeinek rugalmas csatlakoztatását. Biztosítják, hogy a már összenyomott, beszívott levegő veszteség nélkül kerüljön a szükséges helyre.

A teljes készlet egy töltőlevegő tömlőből és két különálló bilincsből áll – amelyek az adott jármű számára megfelelőek. Tökéletes az azonnali és gyors beszereléshez – amivel időt takarít meg! Az új rögzítő bilincsek biztosítják, hogy minden “készen álljon”, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni. Egy készletben kapható, mindez korrekt áron!

Christian Salten termékmenedzsment-vezető szerint a töltőlevegő-tömlő készletek portfólióba kerülése rendkívül hasznos kiegészítője a meglévő termékkörnek: “Ezzel a cikkel hozzáadott értéket szeretnénk kínálni felhasználóinknak, hogy a szükséges javításokat a lehető leghamarabb elvégezhessék.”

A műhelyek és a flották üzemeltetői biztosra mehetnek a PE töltőlevegő csöveivel. A tesztelt minőség önmagáért beszél.

Forrás: https://www.original-pe.com/de/unternehmen/wir-sagen-danke.html

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top