fbpx
Főoldal - Tehergépjármű - Donaldson – Üzemanyagszűrők

Donaldson – Üzemanyagszűrők

2021-07-09T11:13:30+02:002021. július 9.|Címkék: |

0

Az üzemanyag szűrésének hatékonyabb módja

Üzemanyagszűrőink hozzájárulnak a motorok és a üzemanyag ellátó rendszerek, berendezések zavartalan működéséhez. A mai dízelmotoroknak magas teljesítményszintet kell fenntartaniuk, hogy megfeleljenek a szigorú károsanyag-kibocsátási előírásoknak. Az üzemanyagszűrés kulcsfontosságú szerepet játszik, a jelenlegi nagy nyomású közös nyomócsöves üzemanyag-befecskendezős motorokban, amelyek legalább 2000 – 3100 bar / 30 000 – 45 000 psi nyomáson működnek. A tiszta üzemanyag minimalizálja a költséges javításokat és a nem tervezett leállásokat. Üzemanyag-szűrő termékeket kínálunk az üzemanyag-rendszerek védelme érdekében – beleértve az injektorokat, szivattyúkat és motorokat.

Donaldson – csereszűrők

Üzemanyagszűrők, amelyek a motort és a berendezéseket folyamatosan meghibásodásoktól mentesen támogatják.

Az üzemanyagszűrők teljes sorozatát kínáljuk a népszerű jól ismert járművekhez a közúti közlekedésben és a mezőgazdasági, valamint a munkagépekhez terepre. A spin-on szűrők és a patronok a szűrőközegek széles skálájával állnak rendelkezésre. A szűrőket úgy tervezzük, hogy megfeleljenek az eredeti alkalmazás követelményeinek vagy meghaladják azokat. Ez egyszerűen jobb módszer az üzemanyag szűrésére.

Üzemanyag szűrők – amelyek szabványosak

Tartjuk magunkat a magasabb sztenderdekhez. Minden üzemanyagszűrőnk megakadályozza az injektorok és a szivattyúk idő előtti kopását azáltal, hogy tisztább üzemanyagot juttat a motorokhoz. Üzemanyagszűrőink megfelelnek vagy meghaladják az eredeti előírások követelményeit.

 Jellemzők

  • A nagy teherbírású (HD) alkatrészek például terelőlemezek, varratok, szűrőházak, bélések és rugók – mind hozzájárulnak a tartósságra és a teljesítőképességre épített szűrők létrehozásához.

Előnyök

  • A költséghatékony üzemanyagszűrés nem azt jelenti, „hogy le kell vágni a sarkokat”
  • Megoldjuk az apróságokat is (hogy Önnek ne kelljen)
  • Kiváló minőségű alkatrészeket használunk kiváló minőségű szűrők készítéséhez – legyen az prémium vagy standard

Alkalmazások

  • Üzemanyagszűrők teljes választékát kínáljuk a népszerű nagy teherbírású országúti – és terepen használt motorokhoz
  • Beépíthető szűrőink és komplett szűrőrendszereink vannak, amelyeket beépíthet vagy beszerelhet a járművébe, vagy motorjába. A csere szűrők lefedettségének széles skáláját kínáljuk a más gyártók által épített rendszerekhez is
  • Szűrési lehetőségeket kínálunk, hogy illeszkedjenek az összes ma használt elsődleges és másodlagos rendszerhez – beleértve a felcsavarható szűrőket, az üzemanyag-szűrő-víz-leválasztókat, a DAVCO típusú patronokat és a fém- vagy fémmentes patronokat

Elérhető szűrőközegek

Cellulóz – A motorokhoz használt szűrők leggyakrabban használt alapanyaga a redőzött cellulóz. Költséghatékony szűrőközeg, amely hatékonysága megfelel a gyártói előírás hatékonyságának és a kapacitás követelményeinek.

Kezelt cellulóz (for Fuel Filter Water Separator üzemanyag-szűrő-víz-szeparátorokhoz FFWS) – A cellulóz szilikon alapú anyaggal történő kezelése lehetővé teszi a hatékony vízelválasztást. Jellemzően ezt a közeget az üzemanyag-rendszer szívó oldalán használják a káros víz és a durva szemcsés szennyeződések eltávolítására.

Az FFWS-ben történő használatra szánt exkluzív Synteq ™ termékünk – cellulóz és olvadékfúvott szintetikus réteg felhasználásával magasabb szintű üzemanyag-szűrési teljesítményt ér el. Ez a kétrétegű közeg növeli a részecskék tartóképességét (hosszabb a szűrő élettartama), és nagy teljesítményű a vízelválasztó. Nagy hatékonyságú emulgeált vízelválasztást kínál, és az üzemanyag-rendszerek szívó- és nyomóoldalain egyaránt használható.

 

Donaldson – Üzemanyagszűrés

A Donaldson üzemanyagszűrők megakadályozzák az injektor és a szivattyú idő előtti kopását azáltal, hogy tiszta üzemanyagot juttatnak a motorba. Donaldson dízelmotorokhoz gyárt olyan üzemanyagszűrőket, amelyek megfelelnek vagy meghaladják az eredeti gyártói alkalmazások követelményeit.

A Donaldson Twist & Drain ™ szűrők többféle leeresztő szeleppel állnak rendelkezésre, beleértve az integrált víz-az üzemanyagban (WIF) érzékelőket vagy menetes érzékelő portokat, amelyek a meglévő OEM érzékelőkkel működnek. A vizuális vízellenőrzéshez opcionális tiszta vízgyűjtő tál is rendelkezésre áll.

A Donaldson Blue ™ üzemanyagszűrők a Synteq XP ™ speciális szűrőközeg technológiával a legkisebb szennyeződések eltávolítását és jobb részecsketartást biztosítanak, biztosítva a legtisztább üzemanyagot a befecskendező rendszerek számára.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top