fbpx

ZF sebességváltó alkatrészek vezető haszongépjármű-gyártók számára

2021-06-02T10:14:24+02:002021. június 3.|Címkék: , |

0

  • A ZF Aftermarket az összes márka szakértői erőátviteli know-how-ját jelenti
  • Az erőátviteli alkatrész-portfólió folyamatos bővítése
  • A megfelelő alkatrészek keresése jelentősen leegyszerűsített

A ZF Aftermarket folyamatosan bővíti sebességváltó alkatrészeinek portfólióját számos ismert haszongépjármű-gyártó számára. A széles ZF termékválaszték a következőket tartalmazza: javítókészletek, olajszűrők és a nagyteljesítményű hajtóműolaj, a ZF-Ecofluid M. A kuplung kiemelővilla és a ConAct pneumatikus kuplungkioldó munkahenger számos gyártó számára elérhető a Sachs márkanév alatt.

A modern haszongépjármű-sebességváltóknak megbízhatóan kell működniük, hosszú élettartammal kell rendelkezniük és rendkívül precízen kell teljesíteniük a nehéz munkákat. Ezen okok miatt a piac megbízható szakértelemre és professzionális diagnosztikai irányításra, valamint a legjobb minőségű OE termékekre támaszkodik. A ZF évtizedek óta meghatározza az erőátviteli hajtáslánc technológiáját – számos vezető haszongépjármű-gyártó számára az OE know-how és a magas színvonalú szabványok képezik a választék fejlesztésének alapját.

Mivel minden típusú haszongépjármű-sebességváltót naponta nagy terhelésnek tesznek ki, a helytelen működés, a hibás perifériás járműalkatrészek vagy a karbantartás hiánya károsodáshoz vezethet. Sok esetben csak kis alkatrészeket kell kicserélni, ezért a rendszeres karbantartás korlátozhatja a károk mértékét és elkerülheti a magas javítási költségeket.

A megfelelő sebességváltó alkatrészek egyszerű keresése

A ZF márkanév alatt a szervizek mostantól olyan alkatrészeket szerezhetnek be, mint a bolygóművek, az előtét tengelyek, a kettős fogaskerekek, a csúszó hüvelyek, a ferde fogaskerekek, a szinkrongyűrűk a sebességváltók, illetve a sebességváltó alkatrészek széles skálája. Annak érdekében, hogy a megfelelő alkatrész megkeresése a lehető legegyszerűbb legyen, a ZF Aftermarket olyan katalógust kínál ügyfeleinek, amely az online portálon található egyes termékek szervizinformációihoz és szerelési utasításaihoz kapcsolódik. Innen letölthető a folyamatosan frissülő dokumentum, amely robbantott ábrák és eredeti cikkszámok segítségével megkönnyíti a javításhoz szükséges pótalkatrész azonosítását.

Az említett alkatrészeken kívül olajszűrők és a sebességváltó olaj cseréjére szolgáló ZF-Ecofluid M is kaphatók a ZF márkanév alatt. A hatékony javításhoz megfelelő javító készleteket is kínálnak. Például a Sachs márkájú beszerelésre kész komplett kuplung kinyomóvillák. Ezenkívül a Sachs ConAct – a pneumatikus tengelykapcsoló működtető rendszere – biztosítja a tökéletes működési kényelmet, különösen alacsony kopás mellett a tengelykapcsoló be- és kinyomásakor, valamint a sebesség váltásánál.

A sebességváltó megfelelő működéséhez elengedhetetlen az összes alkatrész helyes működése és optimális kölcsönhatása. A legkisebb eltérések, például az átmérő vagy a tűréshatárok, hibás működéshez vezetnek. Ez még fontosabbá teszi az OE minőségű alkatrészek használatát a karbantartáshoz és javításhoz. Ezenkívül a ZF világszerte több mint 10 000 műhelypartnerrel rendelkező szervizhálózata mindenütt jelen van, hogy intelligens karbantartási megoldásokkal támogassa az ügyfél igényeit.

Forrás: https://press.zf.com/press/en/releases/release_26241.html

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top