fbpx
Főoldal - Tehergépjármű - FTE Automotive, a Valeo brand

FTE Automotive, a Valeo brand

2021-05-12T15:49:59+02:002021. május 12.|Címkék: , |

0

Az akvizíció 2017. októberében történt, amikor a Valeo megvásárolta az FTE Automotive vállalatot, amely a hidraulikus fék és kuplung működtetések területén jól ismert a haszongépjármű gyártók és a pótpiac szereplői számára. Ezzel az akvizícióval a Valeo kibővítette kínálatát ezen a gyorsan növekvő stratégiai piacon.

Minden részletében minőség

Az FTE több, mint 70 éve jelentős partner az autóiparban, világszerte elismert kiemelkedő teljesítményével és innovációjával. A nemzetközileg jól ismert vezető járműgyártók bíznak bennük, elsősorban kiemelkedő mérnöki és gyártási kompetenciájuk, termékeik magas minősége, szigorú minőségellenőrzésük és kiemelkedő ügyfélszolgálatuk miatt. Ezek a járműgyártók mindannyian iparági szakértőként és a hidraulikus tengelykapcsoló alkatrészek vezető gyártójaként jellemzik őket. Az eredeti gyári OE minőséggel megegyező termékeket szállítanak az autóipari pótpiac számára. A hidraulikus kuplung alkatrészek teljes választéka megtalálható a kínálatukban: kuplung felső hengerek (főhengerek), kuplung alsóhengerek, (munkahengerek), központi kinyomó hengerek, kuplung rásegítők, elektrohidraulikus kuplung működtetők, valamint a működtetéshez szükséges tömlők és csövek. ÉS GARANTÁLTAN! valamennyi megfelel OE specifikáció előírásainak.

 

Kuplung főhenger

Mint minden termékük esetében, mielőtt a tengelykapcsoló főhenger bekerült az alkatrész-kínálatba, alaposan megtervezték azt az eredeti OEM specifikációinak megfelelően. A műanyagok egyre szélesebb körben alkalmazottak az autóiparban.  A feldolgozásában szerzett sokéves tapasztalat lehetővé tette a műanyagok alkalmazását, az új megoldások tervezését, és átfogó, kimerítő tesztekkel történő teljesítmény ellenőrzéseket. Ez kedvező az autóipari pótpiacnak is. Az alumíniumból és öntöttvasból készülő tengelykapcsoló-főhengerek továbbra is portfóliójuk része.

 

 

 

 

Kuplung munkahengerek

A kuplung munkahengerek is a prémium kategóriát képviselik, melyek szintén teljesen megfelelnek az OE specifikációknak. 100%-ban tesztelt és feldolgozott, hogy megfeleljen a legújabb nemzetközi szabványoknak. A kuplung munkahengerek anyaga lehet műanyag, alumínium és öntöttvas. A termékek állandóan magas minősége és elérhetősége garantált.

 

 

 

Központi kinyomó henger

A központi kinyomó hengerek pontosságának, élettartamának, anyagainak javításán folyamatosan dolgoznak. A pótpiacra készülő modellek kialakításukat és technológiájukat tekintve megegyeznek az OE alkatrészekkel. A kiváló minőségű és tökéletes funkcionalitású munkahengerek az elsődleges választás az igényes alkatrész pótpiacon vásárló ügyfelek számára.

 

 

 

Kuplung rásegítők

Az FTE a kishaszonjárművek és a nehéz tehergépjárművek kuplung rásegítőinek széles választékát kínálja. Az OE specifikációk és szabványok megfelelően fejlesztve és tesztelve. Az eredmény az FTE kuplung rásegítők garantáltan kiváló teljesítményt nyújtanak.

 

 

Elektrohidraulikus tengelykapcsoló működtetők

Az elektrohidraulikus tengelykapcsoló működtetője a fő- / munkahenger és a tengelykapcsoló pedál helyét veszi át. Automatikusan oldja és zárja a tengelykapcsolót. A haszongépjárművek rendkívül dinamikus, pontos tengelykapcsoló-vezérléséhez tervezett kompakt plug & play egység egyesíti a mechanikus és hidraulikus működést az érzékelőkkel és az elektronikával. A vezető előnye: Nagyon precíz manőverezés, könnyebb dokkolás, biztonságosabb az emelkedőn és a lejtőn történő vezetés.

 

 

Forrás: https://www.fte-automotive.com/en/aftermarket

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top