fbpx
Főoldal - Tehergépjármű - TRW futómű alkatrészek

TRW futómű alkatrészek

2020-11-03T13:48:21+01:002020. november 4.|

0

A TRW autóipari pótpiac kormányrudazat és felfüggesztés rendszerek széles termékkínálata lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kiváló minőségű vezetőkarokat, gömbcsuklókat, összekötő rudakat és még sok egyéb alkatrészt használjanak a haszongépjárművekhez. Gyengén ötvözött acél és alternatív fémek, mint például alumínium felhasználásával a TRW azt ígéri, hogy kiváló minőségű, nagy szilárdságú, jobb teljesítményű termékeket kínál minden haszongépjármű számára.

Minden TRW termék úgy készül, hogy megfeleljen az eredeti (OE) alkatrészek előírásainak. A független autóipari pótpiacra készült termékcsaládunk alkatrészei illeszthetők a különféle teherautókhoz és pótkocsikhoz a legjobb teljesítmények eléréséhez.

A TRW kormányzás és felfüggesztés alkatrészei az alábbiakat biztosítják:

 • Az öt környezeti teszt minden körülmények között segít javítani a biztonságot
 • Kiváló minőségű anyagok felhasználása révén növekszik a tartósság, hosszú távú megtakarítást biztosítva a vállalkozásoknak.

Teljes termékszabályozás

A TRW minden haszongépjárműhöz gyártott összekötő és felfüggesztés alkatrészét a tűréshatárokig tesztelik és vizsgálják, így totális kontrollal rendelkeznek minden szállított terméket illetően. Ennek megfelelően garantálni tudjuk Önnek a teljes nyugalmat, amikor a TRW alkatrészt választja, a legjobbat kapja.

A TRW összekötő és felfüggesztés alkatrészek termékkínálata a következő:

 • Kormányoszlopok
 • Kormányszervoszivattyúk
 • Kormányművek
 • Tolórudak
 • Kormányösszekötő rudak
 • Gömbcsuklók
 • Egyenes és V-kitámasztók

Amint ez a lista is bizonyítja a TRW összekötő és felfüggesztés kínálata mindenre kiterjed, amikor a haszongépjárművek kerülnek szóba.

Haladó ötletek, fejlett termékek

A világszerte dolgozó munkatársaink, a több mint 4000 technikus, tervező, tudós és ipari szakértő biztosítja, hogy minden haszongépjármű gyártó számára gyártjuk a legújabb alkatrészeket. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy olyan alkatrészeket szállítsunk, amelyek nemcsak a biztonságot, hanem a hatékonyságot is biztosítsák, az Ön és az ügyfelei számára.

A világ legkomplexebb tesztelési rendszere

Büszkék vagyunk az összes termékünkre, ezért teszteljük azokat a végletekig, mielőtt a piacra lépnénk velük.

A biztonság és a megbízhatóság két alapvető értékünk és soha nem fogunk kompromisszumot kötni a minőség terén. Ezért minden alkatrészünket az észszerűség határain túl is teszteljük, biztosítva a sofőrök számára a nyugalmat, hogy állandóan megbízhatnak a járművükben.

 

A tesztek magukba foglalják a következőket:

 • Axiális és radiális rugalmasság
 • Rotációs képesség
 • Tagoltság
 • Forgató nyomaték
 • Húzó és nyomóerő

Ezekkel a tesztekkel együtt elvégezzük a kopás, az anyagfáradás, a működés és a gumi elemek ellenőrzését is, hogy a TRW alkatrészek minden körülmények között kiemelkedően teljesítsenek.

A legjobbak legjobbja

A TRW soha nem pihen a múlt babérjain, ezért a haszongépjármű kormányzás és futómű alkatrészek tesztjét a németországi Fraunhofer-Institut független tesztközpontba vitte. A tesztelt TRW alkatrészek a következők voltak: egyenes és V tengelykitámasztók, kormányrudak és gömbfejek. Hat másik vezető gyártó termékeivel versenyezve a TRW termékek kiválóan teljesítettek és csúcsértéket értek el a tartósság, az erő és a teljesítmény tekintetében. Ezek a kemény tesztek megmutatták, hogy a TRW termékek képesek hosszabb ideig jobban teljesíteni, extrém körülmények között is. Ez az iparági elismerés bizonyítja, hogy a TRW alkatrészek nem ismernek kompromisszumot a biztonság vonatkozásában.

Az eredmények alátámasztják a TRW tesztelési politikájának helyességét, mely szerint az alkatrészeket olyan extrém körülmények között tesztelik, amilyenekkel sofőr soha nem találkozhat. Ez azt jelenti a haszongépjárművek vezetői számára, hogy maximálisan megbízhatnak a TRW termékekben bárhol is járnak.

Az egyre növekvő árverseny miatt az ügyfelek árbevétele csökken, tudjuk, hogy az idő pénz, kritikus pont az olyan kiváló minőségű alkatrészek felhasználása, ami csökkenti a szükségtelen állásidőt. Azáltal, hogy a TRW kedvező ár-érték arányú termékeket kínál, javítja az ügyfelek haszongépjárműveinek teljesítményét, így pénzt takarít meg a vállalkozásaiknak.

Gömbfejek

A TRW gömbfej kivételesen innovatív kialakításúak, amely kisebb, erősebb és tartósabb, mint valaha.

Kiemelkedő szolgáltatással kiegészítve

A TRW alkatrészek fantasztikus teljesítményének támogatásához prémium szintű ügyfélszolgálatot garantálunk. A TRW teljes körű marketing támogatást nyújt, online katalógusokat biztosít, ami azt jelenti, hogy soha nem volt ilyen egyszerű megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő terméket. Szakértői technikai támogatással a TRW gondoskodik arról is, hogy a haszongépjármű-alkatrészekkel kapcsolatos minden kérdéssel gyorsan és hatékonyan foglalkozzon.

 

Forrás: https://www.trwaftermarket.com/en/commercial-vehicles

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top