fbpx

Ismerd meg a DONALDSON termékválasztékát

2020-09-10T12:33:04+02:002020. szeptember 10.|Címkék: |

0

Üzemanyag

Helyes úton az üzemanyag szűrésben

A Donaldson üzemanyagszűrők segítenek a motorok és berendezések zavartalan működésében. A mai dízelmotoroknak magas teljesítményszintet kell fenntartaniuk, hogy megfeleljenek a szigorú kibocsátási előírásoknak. Az üzemanyagszűrés kulcsfontosságú szerepet játszik, a jelenlegi nagy nyomású közös nyomócsöves üzemanyag-befecskendezők legalább 2000 – 3100 bar / 30 000 – 45 000 psi nyomáson működnek. A tiszta üzemanyag minimalizálja a költséges javításokat és a nem tervezett leállásokat. Üzemanyag-szűrő termékeket kínálunk az üzemanyag-rendszerek védelme érdekében – beleértve az injektorokat, szivattyúkat és motorokat.

Levegőszűrők

A legtisztább levegő a motoroknak

Közúton vagy terepen a Donaldson légszűrők ellenállnak minden káros környezeti hatásnak. 1915 óta a Donaldson úttörő szerepet játszik a nagy teljesítményű motorok légszűrésének szinte minden jelentős fejlesztésében. Semmi más nem biztosít, nagyobb védelmet, hosszabb élettartamot a motorok számára, mint a Donaldson vezető szűrői.

Hidraulika

Teljesítmény nyomás alatt is

Megvannak a megfelelő szűrőink, képességeink, tapasztalataink, hogy kiszűrjünk minden szennyeződést a hidraulikus rendszerekből a gépek és alkatrészek védelmére több száz alkalmazásban – gyárban és nagy teherbírású berendezésekben. Ha hidraulikus szűrésre van szüksége, forduljon a Donaldsonhoz.

Kenőolaj

A motor- és a berendezések csúcsteljesítményéhez

A Donaldson kenőolajszűrők tisztán tartják az olajat azáltal, hogy kiszűrik a motor károsodását okozó szennyezőket. A dízelmotorokhoz teljes olajszűrő-sorozatot kínálunk – mind normál és mind a hosszabb szerviziciklusokra tervezett Donaldson Blue® szűrőkkel

 

Kabin levegő

Tiszta levegőt a vezetőfülkébe

A mikroszkóp irritáló anyagok, az allergének, a korom, a por és a szennyező anyagok utat találhatnak a teherautó kabinjaiba, ami ronthatja a levegő minőségét. A Donaldson utastéri légszűrők kiszűrik ezeket az anyagokat, mielőtt azok belépnének a járműfülkébe, így tisztábban tartják a belélegzett levegőt. A tartós, megbízható és hosszú távra gyártott Donaldson kabin légszűrők ugyanolyan minőségi előírások szerint készülnek, mint az eredeti szűrők.

Hűtőfolyadék

Eltávolítja a szennyeződéseket és fenntartja a hűtőrendszer egyensúlyát

Becslések szerint a motor leállásának 40-50%-a a hűtőfolyadék rendszerének meghibásodásából adódik. A mai dízelmotoroknál a hűtőfolyadék egyensúlya kulcsfontosságú a motor hatékony működéséhez. A motor hűtőfolyadék küzd a rozsdával, a vízkő képződéssel, a savassággal, a habképződéssel, a szilikátkieséssel és a törmelékkel, miközben optimálisan a jó hőátadással és a megfelelő működési feltételek fenntartásával működik a kedvezőbb üzemanyag felhasználás érdekében. Hűtőfolyadék-szűrőink lehetővé teszik a járműparkodnak megfelelő karbantartási ciklus kiválasztását.

Karbamid

Vezető szűrési szakértelem karbamid folyadékokhoz

A jelenlegi és jövőbeni kipufogógáz-kibocsátási előírások teljesítése érdekében a szelektív katalitikus redukciót (SCR) folyékony karbamid-befecskendező rendszerekkel látják el, amelyek nagy teljesítményt és megbízható szűrést igényelnek. Karbamidszűrőinket úgy terveztük, hogy jobban teljesítsenek és hosszabb szűrő élettartamot biztosítsanak.

Erőátvitel

Bizonyított védelem az erőátviteli rendszerekhez

Szűrők széles választékát kínáljuk, gyakorlatilag bármilyen sebességváltó vagy szervokormány alkalmazáshoz. Szűrőink segítenek abban, hogy a sebességváltók és a berendezések csúcsteljesítményen és hosszan működjenek.

Forrás: Donaldson

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top