fbpx

Prestolite Electric

2020-02-18T11:38:55+01:002020. február 24.|Címkék: , , , , |

0

Az Inter Cars kinálatában több mint 140 Prestolite Electric referencia található. GENERÁTOROK ÉS ÖNINDÍTÓK SZEMÉLY ÉS TEHERGÉPJÁRMŰVEK RÉSZÉRE.

A referenciák száma folyamatosan növekszik az új modellekkel. Jelenleg a Prestolite Electric kínálata a teherautó park 95%-át lefedi. A vállalkozás saját tervezésű termékeit kínálja OEM megfelelő csereként, de megnövelt teljesítménnyel.

Ezeknek a használata garantálja a motorok egyszerű indítását még alacsony hőmérsékleten is. Ezekben a termékekben olyan technikai megoldásokat alkalmaztak a fejlesztők, amelyek jelentősen növelik a funkcionalitást és a tartósságot.

Kitűnő példa erre a Denso önindító átalakítása, megváltoztatása. A Prestolite Electric önindítói módosított B + csatlakozó kialakítással, túlfeszítés elleni védelemmel kerülnek forgalomba, így megakadályozható annak törése az összeszerelés folyamán, ami az eredeti termék esetében akár rövidzárlatot eredményezhetett.

A Bosch EV (231) indítómotor termékcsaládot helyettesítő Prestolite Electric önindítók megbízhatóságát, élettartamát oly módon sikerült tovább javítani, hogy a hagyományosan használt három helyett a Prestolite négy fogaskerekes bolygóművel szállítja a termékeit.

A Prestolite Electric generátorokat is kínál, amelyekbe a feszültségszabályozó is integrálva van és helyettesíthetők a Bosch és a Mitsubishi termékei. Ezek teljes mértékben helyettesítők szerelés és funkcionalitás vonatkozásában is, tehát nincs probléma a gépjárműbe szereléssel és a kommunikációval a motor ECU-vel.

A TERMÉKEK ELÉRHETŐK AZ INTER CARS HÁLÓZATÁBAN

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: INTER CARS WEBKATALÓGUSÁBAN

illetve a PRESTOLITE ELECTRIC weblapján: https://www.prestolite-eu.com/

 

Néhány példa kínálatunkból:

PE M90R3548SE

PE M105R3131SE

PE M105R3031SE

PE M90R3544SE

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top