fbpx

Megvan a Waberer’s új neve

2019-12-10T10:27:55+01:002019. december 16.|Címkék: , , |

0

A társaság arculatához tartozó napocska megmarad, de a név és a szlogen is változik.

Október 28-án végleges képet posztolt a Waberer’s facebook oldala a társaság új nevéról, logójáról és arculatáról.

A cég korábbi tulajdonosa, Wáberer György 2016 közepén eladta a Mid Europa Partners kockázati tőkealapkezelő vállalatnak. Az ex-tulajdonos 2019 márciusában visszavonta a társaságtól a névhasználati jogot, ám akkor arról tájékoztatták a sajtót, hogy három évig még használhatja az új tulajdonos a Waberer’s nevet, azonban a közösségi oldalon már bemutatták, hogy néz ki az új design, ahol a kamion már a Nexways nevet viseli.  Nemcsak az elnevezés, hanem az arculathoz tartozó napocska is változott. A szlogen pedig “Optimum solution” helyett “Your success in motion” lett.

A Trans.info információi alapján a névváltásra és az átszervezésre elsősorban a hatékonyság növelése miatt van szükség. A tervek szerint a jövőben mind a járműveket, mind pedig a sofőröket egyetlen társaságban egyesítik majd, amelynek a neve Nexway Cargo Kft. lesz. Ezzel párhuzamosan a franchise partnereknél is végbe fog menni ez a változás. Az újonnan létrejövő cég teljes mértékben a Waberer’s International tulajdona lesz.

A Waberer’s a komplett rakományok fuvarozásának piacvezető vállalatának számít Európában. A cég több mint 4300 kamionból álló flottát üzemeltet és mintegy 8 ezer munkatársa van. A vállalat Európa 28 országában van jelen. A Waberer’s-nek február óta Robert Ziegler a vezérigazgatója. Ő elhatározta, hogy csökkenti a veszteséges tényezőket, ezért leállított egy 300 darabos kamionbeszerzést. Tervei szerint a flottát is csökkenteni fogja a jövőben.

Forrás: King of the Road

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top