fbpx

Szakértelem a szűréstechnikában

2019-10-25T17:42:45+02:002019. november 6.|Címkék: , , |

0

A szűréstechnika egy tudomány önmagában. Mi ezt így látjuk.

Maximális teljesítmény a geometria, a fizika és a kémia területén.

A szűrőközegek helyes kiválasztása, kondicionálása és finomítása a különféle felhasználási területekhez, továbbá a sokrétű redőzési technikák jelentik önmagában a tudományt a Hengstnél. A geometria, a fizika és a kémia is meghatározó szerepet játszanak itt. Mindezek mellett az állandó igények, követelmények és kihívások az ügyfelek részéről a gépjárműgyártók tervezőitől és fejlesztőitől.

 

Mindent egybevetve a szűrőközeg teljesítménye életbevágó fontosságú. Egy másik fontos követelmény, hogy a szűrőmegoldás a lehető leginkább helytakarékos és olyan könnyű legyen, amennyire csak lehetséges. A cseréhez és a karbantartáshoz csak minimális erőkifejtésre legyen szükség.

Tehát a Hengstnél a szűréstechnika egy komplex kérdés, amely a mérnöki, a gyártási, a tervezési és a megfelelő anyagválasztási folyamatokban teljesedik ki. Egyes szűrők egyre gyakrabban alakulnak át komplex komponensekké vagy teljes szűrési koncepciókká, így egy több funkciót ellátó folyadékkezelő rendszert alkotnak, hogy meg tudjanak felelni a növekvő követelményeknek.

Mindezek alapján talán már sikerült képet alkotni arról, hogy a milyen sokoldalú kihívások elé állítja a szűréstechnika a Hengstet.

Számos tudományos tanulmányt és gyakorlati tapasztalatot kell szerezni ahhoz, hogy az autóiparban vagy más iparágakban OEM beszállítóvá válhass, ez az, amire törekszenek a Hengstnél több, mint 55 éve.

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top