fbpx

Hárommillió kilométer élettartam – 30 tonna terhelés nap mint nap

2019-08-15T11:54:04+02:002019. augusztus 19.|Címkék: , , , |

0

A haszonjárművek hajtóműveinek különösen nagy terhelést kell kibírniuk. A hajtómű elemeinek megbízhatósága elengedhetetlen előfeltétele
annak, hogy az üzemeltetés összköltségét alacsonyan tartsuk.

A Motorservice a BF márkanév alatt kiváló minőségű motorkomponenseket forgalmaz, amelyeket hosszú élettartamra és költséghatékony javításra alkalmasan terveztek.

Életünk a szolgáltatás

Oka van annak, hogy a „Service”, azaz szolgáltatás szót a nevünkben viseljük: Ez egy ígéret vevőinkkel, ügyfeleinkkel szemben. Logisztikai központjaink például összesen 40 000 m² csarnokterülettel és napi akár 7000 tétel kivételével szavatolják a nagy rendelkezésre állást és az azonnali szállítást. A BF termékek a piaccal összeegyeztethető áron a költséghatékony javításhoz kínált, minőségileg kiváló megoldásokként meggyőzik a vevőket.

Ezenfelül folyamatosan elemezzük a haszonjárművek globális alkalmazását és meghibásodási arányát, s ez alapján állandóan továbbfejlesztjük cserealkatrész-programunkat a független
cserealkatrész-piac számára.

Több márkát lefedő kínálat

Széles termékprogramunk lefedi többek között a Volvo, Scania, Mercedes-Benz, MAN, Iveco, Deutz, DAF, Cummins és sok más motorgyártó motorjait.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top