fbpx

Az Inter Cars ajánlott márkái – Tehergépjármű

2019-05-31T10:46:14+02:002019. május 23.|Címkék: , , |

0

AZ INTER CARS AJÁNLOTT TERMÉKEINEK KÍNÁLATÁT ÚGY TERVEZTÉK, HOGY A LEHETŐ LEGNAGYOBB LEFEDETTSÉGET BIZTOSÍTSANAK A SAJÁT TERÜLETÜKÖN ÉS TEGYENEK ELEGET A JÁRMŰIPAR SZIGORÚ BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSAINAK, FELELJENEK MEG A MEGBÍZHATÓSÁG, A TARTÓSSÁG ÉS A GAZDASÁGOSSÁG KRITÉRIUMAINAK. ARRA TÖREKSZÜNK, HOGY AZ AJÁNLOTT TERMÉKEINK MÁRKANEVEI JÓL ISMERTEK LEGYENEK A PIAC MINDEN SZEREPLŐJE RÉSZÉRE. A PÓTALKATRÉSZ PIAC RÉSZÉRE KÍNÁLUNK AZ EREDETI GYÁRTÓI STANDARDOKNAK MEGFELELŐ TERMÉKEKET. ENNEK MEGFELELŐEN CÉGÜNK AZ INTER CARS ELKÖTELEZETT A KIEMELKEDŐ MINŐSÉG ÉS A MEGBÍZHATÓSÁG MELLETT. MINDEN GYÁRTÓBÁZIS SZIGORÚ ELŐÍRÁSOK SZERINT, A RÁJUK VONATKOZÓ ISO SZABVÁNY ELŐÍRÁSAINAK MEGFELELŐEN KÉSZÍTI TERMÉKEIT.

A haszongépjármű kínálatban jelenleg csaknem 15 000 cikkszám érhető el, melyet folyamatosan fejlesztünk. Termékpalettánkban megtalálhatók a szűrők, a fékalkatrészek,
a hűtés-, fűtés- és klímatechnikai termékek, a karosszéria elemek, a tükrök, lámpák, világítástechnikai termékek, pótkocsi tartozékok, felépítmény elemek, rakományrögzítők, csapágyak, kerékagyak, kardán alkatrészek, levegős fékalkatrészek, levegős csatlakozók, légrugók, lengéscsillapítók, rugók, rugókötegek, futómű alkatrészek, tolórudak, kormányösszekötők, gömbfejek, stabilizátor alkatrészek, rozsdamentes csavarok, a vonófejek- és a nyeregszerkezetek javítókészletei.

Vállalkozásunk küldetése kötelezővé teszi számunkra, hogy figyelmünket ügyfeleink legfontosabb igényeire összpontosítsuk, arra, ami fontos számukra. Tapasztalataink szerint a helyes úton haladunk. Jelenlegi piaci helyzetünk és a folyamatos piaci részesedés növekedésünk Közép-Kelet-Európában további fejlesztésekre és kemény munkára motivál bennünket, egyúttal lehetővé teszi számunkra, hogy optimistán tekintsünk a jövőbe.

Ennek megfelelően fogalmazzuk meg jövőbeli céljainkat:

– Kiváló minőségű versenyképes termékek szállítása a haszongépjármű szegmens számára.
– Szigorú kontrol a termelés minden fázisában.
–  Folyamatos termékkínálat fejlesztés, az ügyfeleink jobb kiszolgálása érdekében.
–  Új gyártási technológiák bevezetése a termékminőség, és a versenyképesség növeléséért.
–  Vezető szállítóvá válni a haszongépjármű alkatrészek pótpiacán.

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top