fbpx

Ezt a Suprát te is szívesen feltennéd a polcodra

2022-07-22T16:16:46+02:002022. augusztus 1.|Címkék: , |

0

Íme a bizonyíték, hogy a HotWheels kisautók nem csak a gyerekek szórakoztatására szolgálnak

Az autók tuningolása manapság drága mulatság és a legtöbbször időigényes feladat, de ha valakinek van némi kézügyessége, akár a HotWheels kisautókon is kiélheti tuningolási vágyait.

A matchbox autókat alapvetően két okból készítik a játékgyárak. Egyfelől a gyerekek szórakoztatják magukat a kisautók oda-vissza tologatásával, másfelől az idősebb korosztály előszeretettel gyűjti ezeket a matchboxokat különböző szempontok alapján. Utóbbi csoport rendszeresen illeti kritikával ezeket a modelleket és gyártóit – a legtöbb esetben jogosan -, hogy elnagyolt munkát végeznek és az autó igazán különleges részeit így nem is adják vissza a matchboxok. Nos, aki részletesebb autókra vágyik, annak érdemes a drágább alternatívák között nézelődni, vagy éppen megveheti az olcsóbb modellt és azt több órányi munkával átalakíthatja kénye-kedve szerint. Ha az utóbbi ötlet kicsit elborultnak hangzik, akkor érdemes egy pillantást vetni a Jakarta Diecast Projekt YouTube-csatornára, mely 2018-as indulása óta csaknem 200 ilyen témájú videót töltött fel.

Az indonéz művész hétköznapi eszközökkel alakítja át az egyébként tömeggyártott HotWheels matchboxokat, így tett ezzel az A80-as Suprával is. A 18 perces videóban lépésről-lépésre bemutatja, hogyan készül el az alapváltozatból a meglehetősen impozáns, szélesített karosszériás Supra, melynek csaknem minden eleméhez hozzányúlt a művész és átalakította, emellett egyedül a kerekeket kellett külön megvásárolnia az 1:64-es kisautóhoz. Az említett videón túl is érdemes szétnézni a csatornán, ugyanis a közelmúltban készült ilyen különleges modell az új Suprából is, de a művész alakított már át Volkswagen Bogarat vagy épp Ferrari Testarossát, nem beszélve a Halálos iramban filmekből ismert Supráról és a Nissan Skyline-ról.

 

Forrás: autonavigator.hu

Szerző: Gorzás Gergő

Dátum: 2022.08.01.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top