fbpx

Az ENGITECH újdonsága már elérhető az Inter Cars-nál!

2022-06-27T14:24:58+02:002022. július 4.|Címkék: , |

0

Az ENGITECH a gyújtás-, üzemanyag- és motorrendszerek bevált és megbízható alkatrészeinek gyártója. Az elmúlt hetekben az ENGITECH új termékeket vezetett be az Inter Cars kínálatába, beleértve a főtengely perselyeket és fő perselyeket.

Az ENGITECH által gyártott alkatrészek minőségét tanúsítványokkal rendelkező laboratóriumok garantálják, ahol azokat a gyártási szakaszban ellenőrzik. Ez biztosítja, hogy a vásárló jó minőségű terméket kapjon megfizethető áron.

Az Inter Cars termékei között találunk Bi-Metal, azaz kétrétegű csapágyak, és Tri-Metal, azaz háromrétegű csapágyakat.

Bi-metál csapágyak

Ezek alap kétrétegű siklócsapágyak. A csapágy külső rétege acél, míg a persely belső rétege alumínium vagy bronz. A “bimetál” perselyeket kis és közepes teljesítményű, kis teljesítményű benzinmotorokban és nem turbófeltöltős dízelmotorokban használják.

 

Három fém perselyek

Ezek siklócsapágyak, három rétegből állnak. Az első, külső réteg acél, a középső réteg réz alapú anyag, míg a további nikkelréteg nagyon pozitív hatással van a szilárdsági paraméterekre. Az ilyen típusú háromrétegű csapágyak közepes és nagy teljesítményű dízelmotorokhoz és nagy teljesítményű benzinmotorokhoz készültek.

A háromfémes perselyek gyártásánál fontos, a csapágyterhelésekkel szembeni ellenállást befolyásoló kérdés a csúszóréteg felhordásának módja. Melynél a következő módszerekkel találkozunk:

  1. galvanizálás,
  2. polimerizáció
  3. PVD (Sputter).

Az alap háromfémes persely egy nikkelrétegű siklócsapágy, amely nagyobb terhelésállóságot garantál, mint a bimetál perselyek.

Minden ENGITECH termék olyan csomagolásban kerül értékesítésre, amely tartalmazza a termékkel kapcsolatos legfontosabb információkat, beleértve a csapágy típusára (Bi-Metal, Tri-Metal vagy Sputter) és a méretekre (STD, 0,25) vonatkozó részletes információkat. Ennek köszönhetően a felhasználó biztos lehet kiválasztott perselyben

Példák az Inter Cars-nál kapható főtengely-perselyekre és fő perselyekre:

 

  • ENT071001 STD / ENT071501 STD – 2.2/2.7 motorokhoz CDI Mercedes-Benz.
  • ENT074001 STD / ENT074524 STD 1.6/1.9 TDI motorokhoz a VW csoportban.
  • ENT074003 STD / ENT074505 STD 2 HDI/TDCi motorokhoz a PSA/Ford csoportban.

Az ENGITECH az ISO 9001 és az IATF 16949 nemzetközi minőségi szabványoknak megfelelő csúcsminőségű termékeket jelenti. Az első egy olyan rendszer, amely meghatározza azokat a követelményeket, amelyeknek a szervezet minőségirányítási rendszerének meg kell felelnie, az IATF 16949 pedig egy olyan szabvány, amelyet azokra a gyárakra írnak elő, ahol meghatározott termékeket gyártanak. Garantálják, hogy az ENGITECH alkatrészek a legmagasabb minőségű termékekre elfogadott szigorú szabványok szerint készülnek, minden termék ellenőrzött, biztonságos és folyamatosan gyártható.

ENGITECH – válasszon bevált megoldásokat kedvező áron az Inter Cars-tól!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top