fbpx

Ismerje meg az új márkáinkat

2022-06-16T16:12:02+02:002022. június 21.|Címkék: , |

0

BUDWEG

 

A Budweg Európa egyik legújabb és legmodernebb gyártási tervével rendelkezik. Több mint 40 éve bizonyítják a minőséget és a korszerű megoldásokat. A Budweg a féknyergekre specializálódott, melyek minősége gyakran felülmúlják a gyári minőséget is.

A Budweg kétféle féknyerget is gyárt. Az egyik mikor újrahasznosítják a régi féknyerget és abból készítenek újat, a másik pedig a vadonatúj féknyereg készítése. Mindkét esetben megegyezik a gyári minőséggel. Az anyagválasztás során is erre a követelmenyére figyelnek oda.

Különféle féknyergek

 

A tárcsafék olyan féktípus, amely féknyereg segítségével nyomja a betéteket a tárcsához, hogy olyan súrlódást hozzon létre, amely késlelteti egy tengely, például egy jármű tengelyének forgását, vagy csökkenti annak forgási sebességét, vagy helyben tartja.

 

A mozgás energiája hulladékhővé alakul, amelyet szét kell oszlatni. A hidraulikus tárcsafékek a gépjárművek leggyakrabban használt fékformái, de a tárcsafékek elvei szinte minden forgó tengelyre alkalmazhatók.

 

ERŐFORRÁSOK MEGTAKARÍTÁSA

A zöld a Budweg vállalati színe – a zöld az ő ideológiájuk is. Az utángyártott féknyergek vonzó alternatívának bizonyulnak a pótalkatrészek számára. Az utángyártott termékek használata nem csak megfizethető választás, hanem értékes erőforrásokat takaríthat meg, és hozzájárul a környezet védelméhez is. A féknyergek tisztítási folyamatából származó szennyvizet például zárt rendszerben hasznosítják újra, így erőforrásokat takarítanak meg. Mindegy azonban, hogy új vagy utángyártott féknyeregről van szó – a Budweg Caliper nem köt kompromisszumot a minőségi előírások terén. Minden biztonsággal kapcsolatos alkatrészt és gumialkatrészt kicserélnek, a többi alkatrészt pedig felújítják. Ezért az újragyártási folyamat pontosan meghatározott eljárások és szabványok alá esik.

 

Keresse a Budweg féknyergeket az Intercars kínálatában is!

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top