fbpx

Tökéletesen illeszkedő kardántengelyek a GKN Automotive-tól

2022-05-27T10:58:23+02:002022. május 31.|Címkék: |

0

A GKN Automotive kardántengelyek számos előnnyel rendelkeznek a műhelyek számára: Nem csak, hogy minden alkatrész a legmagasabb OEM-minőségű, és beszerezhető szaküzletekben és minden nagyobb online alkatrész-beszállítónál, az ügyfelek is profitálnak páratlan portfóliónkból. A GKN Automotive minden szükséges alkatrészt biztosít, a résztengelyektől a teljes hajtásláncokig.

Mindegy, hogy személyautóról, terepjáróról vagy kishaszonjárműről van szó – a kardántengelyek cseréjénél a minőség a legfontosabb. Ezek az alkatrészek valódi high-tech alkatrészek, amelyek nagy pontosságú gyártási rendszereket és átfogó szakértelmet igényelnek. Az ebben a szegmensben működő műhelyeknek ezért azt tanácsoljuk, hogy a GKN Automotive által gyártott pótalkatrészeket rendeljenek, mivel azok pontosan illeszkednek az eredeti gyártóknak szállított kardántengelyekhez. Az eredeti tengelyek vezető gyártójaként a GKN Automotive szorosan együttműködik számos fontos gyártóval a legmagasabb minőség biztosítása érdekében.

Mivel a GKN Automotive termékei minden nagyobb nagykereskedő katalógusában szerepelnek, a kardántengelyek megrendelése ugyanolyan egyszerű, mint a járműgyártók rendelési rendszereinek használata. Jó tudni: A GKN Automotive termékeivel az ügyfél nemcsak OEM-minőségű alkatrészeket kap, hanem a nagykereskedelem előnyeit is élvezheti – a műhelyek és a végfelhasználók számára egyaránt előnyös helyzet.

Csúcstechnológia az erőátvitelhez

A kardántengelyek a modern, különösen a négykerék-hajtású járművek csúcstechnológiás alkatrészei közé tartoznak. Az új generáció már nem hasonlítható a „jó öreg kardántengelyhez”. Például a kardántengelyek manapság fontos elemei a járművek biztonságának. Ütközés esetén az egyszerűen megépített csuklós tengelyek megrongálhatják a jármű belsejét – ami súlyos következményekkel járhat az utasokra nézve. A GKN Automotive kardántengelyei megfelelnek a gyártók magas biztonsági előírásainak, és a lehető legjobb precíziós technológiát tartalmazzák, amely a legrosszabb forgatókönyvekhez szükséges.

A vezetési kényelem szempontjából egy másik fontos szempont a tengelyek vibrációs jellemzői. A kiterjedt tesztüzemek során a GKN Automotive pontosan megfelel az egyes járműtípusok speciális követelményeinek és azok „NVH-viselkedésének” (zaj, rezgés, durvaság), hogy elkerülje a zavaró zajokat és rezgéseket. Ez a folyamat megköveteli a megfelelő, jó minőségű anyagok kiválasztását, valamint a kardántengely súlyoptimalizálását és precíziós kiegyensúlyozását. Röviden: a GKN Automotive cseretengelyeit pontosan az OEM specifikációi szerint gyártják, ami azt jelenti, hogy a végfelhasználó ugyanolyan vezetési kényelmet élvez, mint egy új járműben.

„A világ egyik vezető kardántengely-gyártójaként a gyártók mérnöki részlegeivel együtt dolgozunk az új járművek fejlesztésén. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az autóipari cégeknek az egyes járműtípusok speciális követelményeihez szabott és pontosan a gyári specifikációk szerint gyártott termékeket kínáljunk” – nyilatkozta Holger Freese, a GKN Automotive Aftermarket Business regionális értékesítési vezetője. „Műhelyügyfeleink is profitálnak ebből a technológiából, mert a pótalkatrészek piacára szánt kardántengelyeink pontosan ugyanolyan teljesítményt nyújtanak, mint az eredeti alkatrészek.”

A SUV-k és egyéb 4×4-es hajtású járművek növekvő száma, amelyek gyakran többrészes kardántengely-konfigurációval rendelkeznek, azt jelenti, hogy folyamatosan nő a kereslet a műszakilag fejlett alkatrész-megoldások iránt a műhelyek számára. Az OEM minőségű komplett kardántengelyek széles portfóliójával a független alkatrészpiac számára a GKN Automotive pontosan azt kínálja ennek a növekedési szegmensnek, amire szüksége van.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top