fbpx

AISIN kuplung szettek

2021-09-13T09:54:05+02:002021. szeptember 13.|Címkék: , , |

0

Az AISIN a gyári autóipari alkatrészgyártás egyik kiemelkedő vezetője, 192 társult globális leányvállalatnál több mint 94 748 alkalmazottal rendelkezik, és a világon az 5. helyen szerepel OEM autóipari alkatrész-beszállítói között.

A „Minőség az első” filozófiáján alapulva az Aisin csoport széles termékcsaládot kínál, amely számos autóval kapcsolatos területet lefed, beleértve a meghajtást és az elektronikához kapcsolódó termékeket. A csoport ereje páratlan, átfogó technológiai képességekben rejlik, amelyek széles termékpalettáját a fejlesztési és gyártási képességekkel ötvözik.

De egy pillanatra mélyedjünk el a kuplungok világában, és hogy ezen a téren mit képvisel a gyártó:

A minőségről és megbízhatóságról világszerte híres AISIN tengelykapcsolók birtokolják a legnagyobb piaci részesedést a Toyota számára szállított és gyártott alkatrészekből. (Természetesen nem csak a Toyota számára gyárt gyári alkatrészeket). Az OE gyártásából származó ismeretek és tapasztalatok alkalmazásával az AISIN utángyártott alkatrészek minősége és megbízhatósága is magas szintet képvisel.

A gyártó készletei a tengelykapcsolók kategóriában:

Kuplung készletek, melyek tartalmazzák az ideális tengelykapcsoló-alkatrészeket az optimális meghajtás hatékonysága érdekében. Ideális erőátvitelt és precíz pedálérzetet biztosítva az AISIN kuplungkészletek mindig gyári minőséget biztosítanak.

(pl.: AISKO-006A, AISKT-233A)

 

 

CSC készletek, melyekben hidraulikus kinyomócsapágy található, amik ideális erőátvitel, precíz pedálérzet nyújtanak beszerelés után.

(pl.: AISCKT-670R, AISCKN-219R)

 

 

Super Kit”, mely készlet a kettőstömegű lendkereket is tartalmazza.

(pl.: AISSCKK-623R)

 

 

Ezekben a készletekben található alkatrészek előnyeiről is érdemes pár szót ejteni, melyek természetesen önmagukban is megvásárolhatók:

Az AISIN kuplungszerkezet a „Hot Seating” folyamat által stabilizálja a membránrugó teljesítményét. Illetve a legújabb konstrukciók által elért nagyobb teherbírás az alkatrész élettartamát is megnöveli.

A gyártó kuplungtárcsáinak előnye, hogy prémium minőségű, nagy hőtűrésű és a burkolat anyaga kevésbé koptatható, ezáltal megnövekszik az alkatrész élettartama is.

Hidraulikus kinyomócsapágy, mely a kinyomócsapágy és a munkahenger kombinációja. Ennek az előnye, hogy csökkenti a pedálra gyakorolt erőhatás mértékét, csökkenti a löketsúlyt a tengelykapcsoló leválasztásához. Továbbá enyhíti a minőségi romlást a súrlódási együttható növekedése miatt.

Ugyanakkor a gyártó kinyomócsapágyai is magas minőséget képviselnek önmagukban is.

Az Aisin csoport azon munkálkodik, hogy új perspektívával túllépjen a termékmezők határain, olyan magas hozzáadott értékű termékek építése felé, amelyeket az ügyfelek szívesen választanak biztonságuk, teljesítményük, tervezésük és kényelmük szempontjából.

Az Aisin cikkszámai megtalálhatóak az ICC kínálatában is, keresd őket bizalommal.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top