fbpx
Főoldal - Személygépjármű - MAHLE – Tiszta teljesítmény

MAHLE – Tiszta teljesítmény

2021-05-18T12:49:57+02:002021. május 18.|Címkék: |

0

A szűrők a csendes sztárok. A lemez vagy műanyag fedelek mögött jól eldugva végzik a legnehezebb munkát a jármű és az utasok jóléte érdekében. A szűrők biztonsági termékek is. A legjobb megoldás, ha a MAHLE szűrőinek szavazol bizalmat. Kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosítanak – garantált az ügyfelek elégedettsége. Véleményünk szerint a szűrőknek a rivaldafényben a helyük!

Az alternatív hajtáskoncepcióval működő járművek termékkínálata több mint 300 szűrőt tartalmaz, amelyet lépésről lépésre további járműmodellekkel bővítünk.

AZ ÜZEMANYAGSZŰRŐ
› Kitüntetést érdemel: … a fáradhatatlan munkájáért, melynek során távol tartja a szennyeződéseket és a vizet a befecskendező berendezéstől. Ha a szűrő eltömődik, akkor csökkenhet a motor teljesítménye és a jármű rángatni kezd.
Műszaki tipp: szűrőcsere után légteleníteni kell az üzemanyagrendszert, és beszerelés előtt fel kell tölteni üzemanyaggal az új szűrőt.

AZ OLAJSZŰRŐ
› Egy csendes hős, mert: … neki köszönhetően a motorok nem csupán úgy járnak, mintha beolajozták volna őket, hanem ténylegesen be is vannak olajozva. Olyan kicsi, mint egy konzerves doboz, mégis megbízhatóan végzi a feladatát, és távol tartja a szennyeződést a motortól.
Műszaki tipp: az olajszűrőt mindig a hozzátartozó új tömítéssel együtt cseréld ki. Beszerelés előtt nedvesítsd be friss motorolajjal a tömítést.
A csendes hős köszönetet fog mondani Neked!

AZ UTASTÉRI LEVEGŐSZŰRŐ
› Joggal kerül a középpontba, mert: … megakadályozza a rossz levegőt. A szűrő például a polleneket és a finom port is kívül tartja, és gondoskodik arról, hogy ne párásodjanak a szélvédők. Így az utasok bármikor mély levegőt vehetnek.
Műszaki tipp: még ha az eltömődött utastéri levegőszűrők miatt nem is fog azonnal tönkremenni a jármű: mutasd be az ügyfelednek a rendszeres csere előnyeit (évente vagy 15.000 kilométerenként). A klímaberendezést is védi.

A LEVEGŐSZŰRŐ
› Rivaldafényben a helye, mert: … csak a tiszta levegő biztosíthatja az optimális égési folyamatot a motorban. A levegőszűrő tisztítja meg a beszívott levegőt az idegen részecskéktől, mint például a porrészecskéktől vagy a levált darabkáktól. Így akadályozza meg a motorkomponensek kopását.
Műszaki tipp: ügyelj arra, hogy a szűrő megfelelően illeszkedjen a levegőszűrő rekeszbe. Csak ebben az esetben lehetsz biztos abban, hogy a motor nem szív be szűretlen levegőt.

A VÁLTÓOLAJ-SZŰRŐ
› Egy igazi munkamániás: … mert a bonyolult automata sebességváltókat is sokáig tartja teljesítőképes állapotban. A MAHLE váltóolaj-szűrői megbízható módon távolítják el a sebességváltóból a lekopott anyagot, és ezzel hatékonyan védik a károsodástól.
Műszaki tipp: ne csak az olajat és a váltóolaj-szűrőt cseréld rendszeresen, hanem a teljes automata váltót is öblítsd át.

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top