Főoldal - Személygépjármű - OSRAM LEDguardian® ROAD FLARE Signal V16

OSRAM LEDguardian® ROAD FLARE Signal V16

2021-04-08T10:32:17+02:002021. április 8.|Címkék: |

0

Az OSRAM LEDguardian® ROAD FLARE Signal V16 egy elakadást jelző lámpa, amely 360 fokban világít, és már messziről, akár 1000 méterről is észrevehető. Vészhelyzet esetén fontos információkat adhat a közúti forgalom veszélyes helyzetéről. A figyelmeztető háromszöggel ellentétben a lámpa aktív villogással hívja fel a közlekedők figyelmét a közlekedés megváltozott helyzetére. A lámpa kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen elérhető helyen tárolja az autóban. Az OSRAM LEDguardian® ROAD FLARE Signal V16 lámpát azonnal használhatja a csomagban megtalálható, 9V-os elemmel. A OSRAM LEDguardian® ROAD FLARE Signal V16 lámpát DIN EN ISO/IEC 17025 tanúsítvánnyal rendelkező laboratóriumokban tesztelték és hagyták jóvá, ahol olyan külső tényezők hatásait is megvizsgálták, mint a víz, por, hő, hideg, korrózió, amely révén a lámpa elnyerte az IP védelmi osztály IP54-es besorolását. Az elakadásjelző lámpák használata csak meghatározott esetekben engedélyezett.
Az OSRAM a termékre 2 év garanciát* kínál.

Funkciók
— 360°-os villogó narancssárga világítás
— 140lm fényteljesítmény
— 2000 Kelvin
— 12 hosszú élettartamú, nagy teljesítményű LED
— 1x9V-os elemet tartalmaz
— IP-védelmi osztály: IP54
— CE tanúsítvány
— Mágneses rögzítés
— Kompakt kialakítás
— Az első prémium világítástechnikai márka a piacon
— 2 éves OSRAM garancia*

Előnyök
— Készüljön fel minden eshetőségre az OSRAM LEDguardian® elakadást jelző lámpával
— A jobb láthatóság nagyobb biztonságot jelent Önnek és az úton közlekedőknek
— Kompakt kialakításának köszönhetően gyorsan és egyszerűen használható
— A lámpa vásárlás után azonnal használatra kész
— Ellenáll az ütéseknek, valamint por- és vízálló
— Csúszásgátló, szennyeződést taszító felület
— Apró, kompakt, könnyű – egyszerű és intuitív használat

Az OSRAM LEDguardian® ROAD FLARE Signal V16 egy elakadást jelző lámpa, amelyet az OSRAM elsősorban Spanyolországba, a spanyol jogszabályok és a spanyol királyi rendelettel jóváhagyott spanyol Általános járműszabályzat előírásai szerint alkotott meg.
1) Az úttesten levő elromlott járművet az elakadást jelző háromszögön kívül meg szabad jelölni mindkét oldali első és hátsó irányjelzõjének egyidejű működtetésével vagy villogó narancssárga fényjelzést adó elakadást jelző lámpával. (KRESZ 56. § Mûszaki hiba 7) A villogó narancssárga elakadást jelző fény az úttesten lévő jármű esetén alkalmazható a földre helyezve.
Az elakadásjelző lámpa a jármű tetején nem használható közúti forgalomban. A lámpa használata nem helyettesíti az elakadásjelző háromszög használatát, csak kiegészíti azt.
A termékek CE engedéllyel rendelkeznek.

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top