TRW Lengőkar – a biztos választás

A TRW márkanevet valószínűleg nem sok ügyfelünknek kell bemutatnunk. A gyártó magas minőségű alkatrészei nagyon népszerűek a magyar piacon is. Ez nem meglepő, hiszen egy hatalmas cégről beszélünk, ami gyári és utángyártott alkatrészekkel látja el Amerikát, Európát és Ázsiát egyaránt.  Alábbi cikkünk célja, hogy ismertessünk olvasóinkkal pár szempontot, melyek alapján bizalommal tekinthetnek a TRW lengőkar kínálatára. Ez a portfólió jelenleg több mint 1 000 különböző alkatrészt fed le.

A lengőkarok a futómű fontos alkatrészei, ezek rögzítik a futóművet az alvázhoz. A lengőkar a rajta lévő gömbfejjel biztosítja kanyarokban a gépjármű alacsony súlypontját, illetve stabilan tartja az autót forduláskor. A lengőkarok nagy erőhatásoknak vannak kitéve, amely eredményeképp leggyakrabban a rajtuk található gömbfejek és a szilentek használódnak el, viszont ezeket egyenként cserélni időigényes és költséges beavatkozás lenne, így tanácsos a lengőkarokat komplett cserélni ezekkel az alkatrészekkel együtt.

A TRW termékei nagyon szigorú tesztelési folyamatokon mennek keresztül, mielőtt piacra kerülnének. A gyártó Düsseldorfi központjában elvégzett tesztek és a független tanúsító cégek tesztjei is egyértelműen mutatják, hogy a TRW lengőkarok tovább bírják a terhelést extrém nyomás alá helyezve, mint bármelyik másik gyártó termékei a piacon. Magas hőellenálló képességüknek köszönhetően szélsőséges kondíciók mellett is képesek az elvárt teljesítményt biztosítani.  Mindezek mellett a gyártó akusztikai méréseket is végez annak érdekében, hogy lengőkarjai a lehető legfinomabban lássák el feladatukat. A TRW kínálatban könnyűsúlyú alumínium lengőkarok is szerepelnek, melyek hozzájárulnak a magasabb teljesítmény eléréséhez.

Forrás: trwaftermarket.com/

2020.10.06.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat