fbpx

MIÉRT VÁLASSZA A TELJESÍTMÉNY EREJÉT? – FERODO

2020-07-17T11:15:14+02:002020. július 20.|Címkék: |

0

FERODO®, CSÚCSLIGÁS JÁTÉKOS FÉKALKATRÉSZEKBEN

A Ferodo® vállalatnál folyamatosan bővítjük kínálatunkat, hogy fenntartsuk a kiemelkedő lefedettséget az utángyártott alkatrészek piacon. A csúcskategóriás fékbetétek és tárcsák fejlesztése mindig a pályán végzett teszteléssel kezdődik. Legvégül úgyis a kormány mögött tapasztaltak a legfontosabbak.

Az ECO-FRICTION® fékbetétek és tárcsák nem csupán megfelelnek az eredeti gyártói normáknak, hanem a Ferodo fékezőereje, konzisztenciája, felépítése és a kényelme felülmúlja a nagy utángyártott alkatrészeket készítő versenytársak alkatrészeit is a személygépkocsi / kistehergépjármű (LV) piacon.

AZ ECO-FRICTION® ÉS A VEZETŐ FÉKBETÉT GYÁRTÓK FÉKBETÉTEINEK AZ ÖSSZEHASONLÍTÁSA

Annak érdekében, hogy lássuk a Ferodo ECO-FRICTION® fékbetétek és tárcsák miként szerepelnek az utángyártott alkatrészeket gyártók termékeivel való összehasonlításban, egy sor intenzív fékpad és jármű tesztet végeztünk, hogy még a legnagyobb igénybevételt jelentő valós helyzeteket is szimuláljuk. Teszt tárgya a Ford Focus modellje minden versenytárs számára.

4 OK, AMIÉRT A FERODO® FÉKBETÉTEK ÉS FÉKTÁRCSÁK IGEN KIEMELKEDŐEK

SZÁMÍTHAT A KONZISZTENS FÉKEZŐERŐRE

A konzisztencia kulcsfontosságú, hogy kézben tartsuk az irányítást, és egy lépéssel bárki előtted járjunk. A teszteredmények azt mutatják, hogy az ECO-FRICTION® fékbetétek nem csak erőteljes fékerőt biztosítanak, teljesítményük minden helyzetben stabil maradt, a különböző sebességbeállításoktól a szélsőséges hőmérsékletekig.
A teszteket a Federal-Mogul Motorparts Chapelben, az Egyesült Királyságban és Barcelonában, Spanyolországban található telephelyein végezték.

Maga a tudat, hogy ismeri autója vezethetőségét a kihívást jelentő időjárási körülmények között, jelentős hatással van a biztonságára. Ezért kell száraz és nedves körülmények között azonos módon működniük a fékalkatrészeknek. ECO-FRICTION® fékbetétek egyszerűen kiemelkedően szerepelnek, amikor korlátozni kell a normál viselkedéstől való eltérést.
Kiszáradt úton: Tesztsebesség 80 km/h – 0 km/h állandó 30 bar-os megállásokkal.
Átázott úton: 10 perc átázott úton, átlagosan 6 megállással. Csak első fékek.

 

Minőségi alkatrészek készülnek a tartósság érdekében. A fékpados teszt kimutatta, hogy nagyobb az ECOFRICTION® fékbetétek és féktárcsák várható élettartama.

VER minősítések bizonyítják, hogy megadott alkatrészek megfelelnek a szigorú eredeti gyártói normáknak. Minden eredmény egy 10 pontos skálán elért pontszám.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top