SZINKRON SZÍJHAJTÁSKÉSZLETEK

OKOS RENDSZER
A maximális biztonság érdekében a vezérműszíj cseréjekor a szíjhajtás összes egyéb, kopó alkatrészét is cserélni kell. A folyamatos, hibamentes működés biztosításának legjobb módja, ha kiváló minőségű, az eredeti alkatrészekével (OE)megegyező vagy azt meghaladó minőségű alkatrészeket használ a cseréhez. A Gates vállalatot minden nagyobb autógyártó elismeri mint eredetialkatrész (OE)-minőségű beszállító, így biztos lehet benne, hogy PowerGrip® készleteink teljes kínálata pontosan ugyanazt a minőséget képviseli.

Amikor időszerűvé válik a szíj cseréje, ajánlja a Gates komplett megoldását, a PowerGrip® készletet. Megbízható gyári (OE) minőség, ritkább szerviz, boldogabb ügyfelek.

OKOS UNIVERZÁLIS MEGOLDÁSOK
A szinkron szíjhajtásrendszerek összes kopó alkatrészének egyszerre történő cseréje a legjobb megoldás arra, hogy elkerüljék a visszajárásokat és a profitveszteséget. A Gates gyakorlatilag minden márkához és típushoz kínál a kulcsfontosságú extrákat is tartalmazó készletet. A Gates PowerGrip® készleteivel a műhelyek biztosak lehetnek benne, hogy olyan teljes körű, minden fontos alkatrészt magában foglaló megoldásokat kapnak, amelyekkel garantált a munka elsőre történő sikeres elvégzése.

 

 

 

 

 

 

 

 

ELŐNYÖK
ƒƒ
A teljes rendszer tökéletesen illeszkedő, gyári minőségű alkatrészekkel történő helyreállításával megelőzi a költséges visszajárásokat
ƒƒ
Egyetlen termék megrendelése
idő- és költséghatékony megoldás
ƒƒ
Egyetlen garancia van az összes alkatrészre
ƒƒ
Az európai járművek több mint 95%-ára
a teljes termékpaletta elérhető
ƒƒ
Részletes beszerelési utasítások a pontos beszereléshez

 

2020.06.02.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat