fbpx

GATES: TURBÓFELTÖLTŐ TÖMLŐK

2020-06-16T09:30:43+02:002020. június 22.|Címkék: |

0

GARANTÁLT OE-MINŐSÉG
Az egyre szigorodó károsanyag-kibocsátási és üzemanyaghatékonysági követelmények arra ösztönözték a járműgyártókat, hogy olyan technológiákba fektessenek, mint például a turbófeltöltőkkel ellátott csökkentett méretű motorok. Ennek eredményeként az elmúlt 5–10
évben gyártott legtöbb járműben mindennapossá vált a turbófeltöltő tömlők használata. Garanciális időszakuk után ezek a járművek egyre több szervizben jelentek meg a turbófeltöltő tömlő cseréjének igényével.

Mikor eljön a tömlő cseréjének időpontja, válasszon Gates tömlőt. A Gates saját gyárában gyártott turbófeltöltő tömlőinek minősége megegyezik az eredeti gyári (OE) tömlők minőségével, így Ön ügyfelei járműveit mindig gyári állapotra állíthatja vissza.

A LEGMAGASABB MINŐSÉG A TÖMLŐGYÁRTÁSBAN
A kiemelkedő technológiájú járműipari termékek úttörő vállalataként a Gates több mint 30 év tapasztalatával rendelkezik a tömlőgyártás terén, így a gyártási folyamatot és a termék minőségét is teljes mértékeben ellenőrzése alatt tartja.

  • A Gates mindig az eredeti tömlő anyagával megegyező anyagból készült turbófeltöltő tömlőket kínál, ami a turbófeltöltő rendszernél kritikus fontosságú, mivel a levegő hőmérséklete akár 200°C fölé is emelkedhet.
    ƒƒ
  • A Gates turbófeltöltők tömlők olyan egyedi extrákkal rendelkeznek az alapfelszereltség részeként, mint például a gyárival pontosan megegyező (OE) gyorscsatlakozók, emellett pedig minden szükséges alkatrész a tömlőre szerelve megtalálható.
    ƒƒ
  • Termékkínálatunk széles választéka biztosítja, hogy bármilyen járműtípushoz és modellhez fog tömlőt találni.

 

TÖMLŐANYAGOK ÉS A HOZZÁJUK TARTOZÓ HŐMÉRSÉKLETELLENÁLLÁSOK
Ne feledje, hogy sok cserealkatrész-gyártó turbófeltöltő tömlőik gyártásához hagyományos EPDM-gumit használ. A hagyományos EPDM nem képes ellenállni bizonyos alkalmazások kihívásainak, ami idő előtti meghibásodáshoz vezethet.

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top