fbpx

Gates: Termosztátok

2020-06-09T13:37:43+02:002020. június 11.|Címkék: , |

0

100% EREDETIALKATRÉSZ (OE)-TECHNOLÓGIA

Az eredetialkatrész (OE)-kialakítású Gates termosztátok úgy működnek, mint az eredeti termosztátok, és gondoskodnak róla, hogy a motor
hőmérséklete szigorúan az eredetialkatrész (OE)-specifikációk szerinti tartományban maradjon. Mi több: azáltal, hogy a Gates egy csomagban kínál különböző tömítéseket, egyazon termosztát számos különböző jármű típusban alkalmazható. Napjainkban sok, az európai utakat rovó jármű elektronikusan vezérelt termosztáttal van ellátva. Ezek a járművek egyre gyakrabban tűnnek fel a műhelyekben. Legyen felkészült és válassza a Gates eredetialkatrész (OE)-kialakítású, elektronikusan vezérelt termosztátjait!

A LEGOKOSABB TERMÉKCSALÁD A PIACON
Gates az eredetialkatrész (OE)-kialakítású termosztátjai mellé hozzájuk illő tömítéseket is mellékel. A Gates termosztátok biztosítják, hogy a motor a lehető legjobb hatékonysággal üzemeljen, hozzájárulva így az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztáshoz és károsanyag-kibocsátáshoz. Termékeink szinte a teljes európai autópiacot lefedik, így biztos lehet benne, hogy megtalálja az Ön által keresett alkatrészt.

A GATES TERMÉKCSALÁD SZÁMOS KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ TERMOSZTÁTOT TARTALMAZ, AMELYEK AZ AUTÓGYÁRTÓK ELŐÍRÁSAINAK MEGFELELŐ KIALAKÍTÁSSAL RENDELKEZNEK:

TOKOS TERMOSZTÁTOK
Egy darabból készült termosztátok optimális házkialakítással

HAGYOMÁNYOS TERMOSZTÁTOK

TERMOSZTÁTBETÉTEK

ELEKTRONIKUSAN VEZÉRELT TERMOSZTÁTOK
A motormenedzsment-rendszer által szabályozott termosztátok

MIK AZ ELEKTRONIKUSAN VEZÉRELT TERMOSZTÁTOK ELŐNYEI?
ƒƒ
– Magasabb üzemi hőmérsékletszintƒƒ
– Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásƒƒ
– Kisebb károsanyag-kibocsátásƒƒ
– Jobb motorteljesítmény

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top