fbpx

GATES: HŰTŐFOLYADÉK-TÖMLŐK

2020-06-10T15:18:29+02:002020. június 15.|Címkék: |

0

A TÖMLŐTECHNOLÓGIA ÚJ SZINTJE

A motorok egyre bonyolultabbá válnak, és így a hűtőfolyadék-tömlőik is. A modern moduláris tömlők elágaznak és hűtőfolyadékot szállítanak számos különböző, a motorháztető alatt található eszköznek, és általában komplett szerelvényként kaphatók felszerelt bilincsekkel és csatlakozókkal.
Amikor időszerűvé válik a tömlő cseréje, válassza a Gates megoldását. Az általunk tervezett és gyártott, hagyományos és moduláris hűtőfolyadék-tömlők széles választékát kínáljuk, melyek az eredetivel pontosan megegyező módon illeszkednek és működnek. Mi több,
Ön komplett megoldást kap, mivel valamennyi moduláris tömlőnk az eredeti alkatrészeken (OE) alkalmazottakkal megegyező bilincsekkel és csatlakozókkal vannak ellátva, ezzel biztosítva az egyszerű és szivárgásbiztos felszerelést.

KOMPROMISSZUMMENTES MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

A Gates a modern autóipari termékek úttörőjeként több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a tömlőgyártás terén, így tökéletesen kézben tudja tartani a gyártási folyamatokat és a termékek minőségét. Minden Gates tömlő formája, illeszkedése és funkcionalitása megegyezik az eredeti (OE) alkatrészekével. A széles termékkínálat pedig biztosítja, hogy Ön megtalálja a megfelelő tömlőt – legyen szó szinte bármelyik európai járműről.

MITŐL MENNEK TÖNKRE A MODULÁRIS TÖMLŐK?

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top