fbpx

GATES CVT SZÍJAK

2020-06-04T10:18:35+02:002020. június 8.|Címkék: |

0

MUNKÁHOZ ÉS KIKAPCSOLÓDÁSHOZ EGYARÁNT TÖKÉLETES VÁLASZTÁS

A terepjárművek hibamentes működése a folyamatosan változó áttétel (CVT) szíjának megbízhatóságától függ. A piaci igények arra kényszerítik a járműgyártókat, hogy egyre nagyobb méretű és teljesítményű motorokkal szereljék a járműveket, így szíjakból is egyre
nagyobb teljesítményűekre van szükség.
A Gates G-Force® szíjai megfelelnek ezeknek az elvárásoknak.
A laboratóriumi környezetben, valamint a versenypályán végzett extrém tesztelések bebizonyították, hogy a Gates G-Force® szíjai kiváló teljesítményt nyújtanak és hosszú élettartamúak. A szíjak hozzák az eredeti alkatrészek tartósságát és teljesítményét, vagy akár túl is szárnyalják azokat.

INNOVÁCIÓVAL MINDIG AZ ÉLEN
Valamennyi Gates G-Force® szíj rendkívül tartós és precízen, eredetialkatrész-minőséghez (OE) illően illeszkedik, így nincs szükség a kuplung korrigálására a beszereléskor. A nagy fordulatszámot igénylő sportalkalmazásokhoz kínálnak megoldást a Gates G-Force® C12® szíjak. A forradalmi G-Force® C12® szíj az első ilyen fajta, szénszálas kordbetéttel erősített szíj, amely rendkívüli erősséget, tartósságot, teljesítményt és rugalmasságot biztosít a legnagyobb igénybevételt jelentő terepkörülmények között.

MIK A SZÉNSZÁLAS KORDBETÉTEK ELŐNYEI?

ERŐS
A minimális nyúlást kínáló szénszálas kordbetét és a rendkívüli erősséget biztosító, különleges kialakítású tapadóréteggel ellátott, aramidszállal töltött gumi fokozott ellenállást nyújt az oldalirányú terheléssel szemben, megakadályozva ezáltal a szíj eldeformálódását és a szélen lévő kordszálak kiválását.

RUGALMAS
Nagy teljesítményű neoprén trapéz alakú felső fogaskerékkel és lekerekített alsó fogaskerékkel a hő maximális kordában tartásáért és a lehető legnagyobb rugalmasságért

HATÉKONY
Optimális erőátvitel a jobb gyorsulás, a gyorsabb fojtószelep-reakció és a stabil váltóteljesítmény érdekében

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top