Egy Bugatti Veyron ereje van ebben az új Audi RS6-ban

A legfrissebb Audi izomkombit 1010 lóerőre tuningolták.

A legújabb generációs Audi RS6 Avant alapból is 600 lóerős a négyliteres duplaturbós V8-as motorjával, de mint látható, van benne még bőven tartalék.

A modellre rá is ugrottak a tuningműhelyek. Néhány napja az Abt mutatta be a maga 740 lóerős verzióját, de nem kellett sokáig várni, hogy egy újabb, még magasabb teljesítményszintre húzott példány is előkerüljön.

© Wheelsandmore
© Wheelsandmore

A német Wheelsandmore már 1010 lóerőt és 1250 Nm-es nyomatékot hozott ki a motorból, amely 410 lóerővel lett így erősebb a kiindulási verziónál. Ez a szint már a Bugatti Veyroné felett van, amely normál verziójában 1001 lóerős.

A Wheelsandmore Stage 5 nevű tuningcsomagja önmagában egy jobb autó árával vetekszik, mert 42 ezer euróba, vagyis 13,5 millió forintba kerül. A cég hivatalos menetdinamikai méréseket még nem tett közzé arról, hogy az izmosítás mennyit hozott az alapmodell 3,6 másodperces 0-100 km/h-s sprintidején. A végsebességre is csak +205 mph, vagyis 330 km/h-ként tesznek említést.

© Wheelsandmore
© Wheelsandmore

A tuningcsomag elemei az új, egyedi 22 colos felniszett mellett a motorvezérlés átírása, a kipufogórendszer, a turbófeltöltő és motorcsapágyazás-csere.

Forrás: hvg.hu

Egy kattintásra van a webshoptól:

2020.06.04.

Ezen a weboldalon sütiket használunk.
Adatvédelmi nyilatkozat