fbpx

Valeo HydroConnect ablaktörlő lapátok

2020-05-08T10:50:00+02:002020. május 11.|Címkék: , , |

0

A Valeo a gyári ablaktörlő lapátok piacvezető beszállítója világszerte. A cég jószívvel megosztja ezen a téren szerzett figyelemreméltó tapasztalatát az utángyártott piac szereplőivel egyaránt. Rendkívül hatékony prémium kategóriás lap ablaktörlői szinte minden autóhoz adaptálhatók, a HydroConnect termékvonalnak köszönhetően.

A HydroConnect ablaktörlők csekély referencia és csatlakozószám mellett képesek megfelelni az európai utakon használt járművek túlnyomó többségének. A termékcsalád három termékcsoportot fed le: első ablaktörlők, hátsó ablaktörlők és korszerűsített ablaktörlő lapátok, amelyek lehetővé teszik a kampós rögzítésű ablaktörlők cseréjét lap ablaktörlő lapátokra.

A HydroConnect első és hátsó ablaktörlők kínálatában a piac 96% – ának tesz eleget, míg a korszerűsített csoport körülbelül a piac 85% -át fedi, ami lenyűgöző szám a lap ablaktörlők ezen szegmensében. Természetesen minden esetben gyári minőségű termékről beszélünk, amelyek speciális csatlakozókat is tartalmaznak dobozonként.

Az ablaktörlő lapátoknak sok akadályt kell leküzdeniük. Szerepük betöltéséhez magas ellenállást kell mutatniuk a mechanikai kopással, a mosófolyadékok kémhatásaival, a közúti sókkal és az UV-sugárzással szemben is. Az optimális teljesítmény fenntartása különböző hőmérsékleteken is egyenletes kell hogy legyen. Emellett a csendes működés fenntartása változó körülmények között is fontos szempontnak számít. Ezen követelmények teljesítése sok éves kutatás és fejlesztés eredménye.

A Valeo egyedi formuláit alkalmazza a tartós, szintetikus gumi és a kiváló minőségű védőbevonat előállításához. Az egyedülálló kialakításnak köszönhetően, ablaktörlő lapátjai optimális nyomást gyakorolnak az ablakokra, időjárási viszonyoktól és sebességtől függetlenül. A HydroConnect termékeket 100% -ban Franciaországban gyártják, az OE termékekkel együtt.

A fenti példák jól mutatják, hogy érdemes a Valeo HydroConnect ablaktörlő lapátjait választanunk, amennyiben hosszú időn keresztül szeretnénk élvezni a kényelmes és balesetmentes közlekedést, autónk tiszta ablakain keresztül.

Valeo HydroConnect ablaktörlő lapátok az IC kínálatában:

Forrás: https://valeo.prowly.com/88608-valeo-hydroconnect-premium-wipers-available-to-everyone

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top