fbpx

SZÍJHAJTÁSKÉSZLETEK SEGÉDBERENDEZÉSEKHEZ

2020-05-27T14:01:36+02:002020. május 29.|Címkék: |

0

OKOS RENDSZER

A segédberendezések szíjhajtásrendszerei egyre összetettebbek. USB port, légkondicionáló, szervokormány – csupán néhány azon kényelmi és biztonsági rendszerek közül, amelyeket a modern segéd szíjhajtások üzemeltetnek. A rendszer részét képező szíj, előfeszítő és tárcsák együttesen gondoskodnak ezen rendszerek energiaellátásáról. Ebből fakadóan bármely részegység meghibásodása sokkal nagyobb kihatással van az egész motor működésére.
Azok a műhelyek, amelyek teljes körű szervizt biztosítanak, jobb minőségű szolgáltatást tudnak nyújtani ügyfeleik számára.
Amikor időszerűvé válik a szíj cseréje, ajánlja a Gates komplett megoldását, a Micro-V® készletet. Megbízható gyári (OE) minőség, ritkább szerviz, boldogabb ügyfelek.

OKOS UNIVERZÁLIS MEGOLDÁSOK
A váratlan rendszerleállásoknak komoly következménye lehet – például a motor túlhevülése vagy a szervo megszűnése egy kritikus pillanatban. Eredetialkatrész-minőségű (OE) beszállítóként a Gates azt javasolja a műhelyek számára, hogy a kopó alkatrészek cseréjét egyszerre végezzék el, és ehhez megbízható szállító minőségi alkatrészeit használják. A segédberendezések szíjhajtásának kialakításában meglévő szakértelmünk biztosítja a készleteinkben található alkatrészek megbízhatóságát.

A GATES KÉSZ MEGOLDÁSOKAT KÍNÁL A TELJES KÖRŰ MUNKÁHOZ:

MICRO-V® KÉSZLET
All-in-one készlet, mely tartalmazza a gyári minőségű Micro-V® szíjat/szíjakat, plusz az összes kapcsolódó, gyári minőségű fém alkatrészt.

MICRO-V® KÉSZLET VÍZSZIVATTYÚVAL
A Micro-V® készlet gyári minőségű vízszivattyút is tartalmaz, lefedve ezzel a teljes munkafeladatot, teljesítve a rendszer előírt karbantartását.

MIKOR ÉRDEMES KÉSZLETET AJÁNLANI A CSERÉHEZ?
ƒƒ
Minden olyan esetben, amikor el kell távolítani a szíjat. Ilyen lehet a generátoron, a légkondicionáló kompresszorán, a vízpumpán vagy a szervopumpán elvégzendő javítási munka: ezekhez mind szíj kapcsolódik.
ƒƒ
A megelőző karbantartás részeként:
a költséges rendszerhibák megelőzésének legjobb módja az, ha az összes kopó alkatrészt kicserélik 4 évente (vagy 100 000 km-enként), vagy amikor a kopás és elhasználódottság jelei már nyilvánvalók.

ELŐNYÖK
ƒƒ
– A teljes rendszer tökéletesen illeszkedő, gyári (OE) minőségű alkatrészekkel történő helyreállításával megelőzi a költséges visszajárásokat
ƒƒ
– Egyetlen termék megrendelése idő- és költséghatékony megoldás
ƒƒ
– Egyetlen garancia van az összes alkatrészre
ƒƒ
– Az európai járművek több mint 92%-ára a teljes termékpaletta elérhető

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top