fbpx

GATES – ELEKTROMOS VÍZPUMPÁK

2020-05-19T10:52:15+02:002020. május 20.|Címkék: , , |

0

A PRÉMIUM VÍZPUMPÁK KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓJA
Ismerje meg a Gates vízpumpacsalád legújabb tagját, az e-Cool™ pumpát.

Gyári minőségű elektromos vízpumpák, amelyek szigorúan megfelelnek az eredeti terméknek, mind minőség, mind teljesítmény szempontjából. Az elektromos vízpumpák azoknak az újabb, egyre elterjedtebb járműveknek a részei, amelyeknél hatékonyabb motorra van szükség.
A normál motorhűtés biztosítása mellett ezek csökkentik a motor terhelését, és érzékelőkkel vezérelhetők, hogy bármikor biztosítsák a megfelelő mennyiségű hűtőfolyadékot. Néhány új jármű akár három pumpát is használhat különböző rendszerekhez, beleértve a kabinfűtést, a turbófeltöltőt és az akkumulátoros rendszerhűtést. Készüljön fel, és válassza a Gates termékeit!

ELŐNYÖK
ƒƒ
Megbízható gyári minőségƒƒ
Pontos illeszkedés és egyszerű beszerelés
ƒƒVersenyképes ár
ƒƒOptimális lefedettség

CSERE
ƒƒ
Az elektromos vízpumpák szervizintervalluma hasonló a mechanikai változatéhoz. A vízpumpával kapcsolatban műszaki tippek és információk a www.gatestechzone.com oldalon találhatók.

ALKALMAZÁSOK
ƒƒ
Kabinfűtés
Az elektromos vízpumpákat fűtőrendszerekben használják, hogy gyorsan meleg és kellemes környezetet biztosítsanak az utasoknak.
ƒƒ
Turbófeltöltő rendszerhűtés
A becslések szerint 4-ből 1 motor turbófeltöltéssel működik. Néhány rendszer, amely vízhűtéssel működik, elektromos vízpumpát használ, ami új növekedési lehetőséget jelent.
ƒƒ
Akkumulátor hűtés
A hibrid és elektromos járművek elektromos vízpumpával biztosítják a védelmet az akkumulátoros rendszerek számára, amelyek cseréje rendkívül drága, ha túlmelegednek. 2020-ra a becslések szerint 3,8 millió hibrid
és elektromos járműt fognak értékesíteni évente.

1. Ház
2. Szivattyúkerék
3. Tömítőgyűrű
4. Leválasztófedél
5. Sztátor
6. Tömítés
7. Test
8. Csatlakozó
9. Vezérlő
10. Fedőlemez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top