fbpx

A nulladik kilométertől

2020-05-20T13:38:35+02:002020. május 22.|Címkék: |

0

MANN-FILTER – új gépjárművekben vagy sárga-zöld csomagolásban.

A MANN-FILTER, a szabad pótalkatrészpiac prémium szűrőmárkája, innovatív válaszokat ad a szűrés terén jelentkező új kihívásokra. Érkezzen új gépjárművek eredeti alkatrészeként vagy sárga-zöld csomagolásban, személy- és tehergépjárművekhez vagy Off-Highway alkalmazásokhoz: Bízzon az eredeti MANN-FILTER termékek 100%-os OEM-minoségében.

 

Jó példa erre a szabadalomra bejelentett, többszörösen kitüntetett FreciousPlus utastéri levegőszűrő, amely optimális utasvédelmet biztosít a finom porral, a nitrogén-oxidokkal, az allergénekkel és a penészgombákkal szemben. Ez a szűrő csak egy a gyári minőségű, új gépjárművekbe szerelt vagy a szabad pótalkatrészpiacon sárga-zöld csomagolásban kapható MANN-FILTER termékek közül.

Egy másik példa az innovatív, szabadalomra bejelentett V-alakú tömítéssel és a motort rendkívül erős igénybevétel esetén is megbízhatóan védő, nagy teljesítményű szűrőközeggel felszerelt C 35 2260 levegőszűrő. Ez a szűrő csak egy a gyári minőségű, új gépjárművekbe vagy gépekbe szerelhető MANN-FILTER termékek közül, amelyek a szabad pótalkatrészpiacon sárga-zöld csomagolásban is kaphatók.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top