fbpx

Segítséget kér a Ford: ki tudja, milyen autót látni ezeken az 1966-ban készült fotókon?

2020-04-08T11:53:42+02:002020. április 10.|Címkék: , , |

0

Szigorúan titkos részen készültek a fényképek, de az akkor ott dolgozó kollégák se tudják azonosítani a középmotoros sportkocsit, aminek a nyilvántartásban sincs nyoma.

Elsőként egy középmotoros tanulmány viselte a Mustang nevet, és 1967-ben a Ford újra megvizsgálta egy ilyen autó piaci esélyeit a Mach 2 tanulmánnyal. Azonban most találtak négy darab fényképet az archívumban, amelyek 1966. május 2-án készültek, egy Mustang-alkatrészeket is felvonultató középmotoros sportkocsit mutatnak, de nem sikerült nyomát találni annak, hogy milyen autóról is van szó.

Az biztos, hogy a dearborni fejlesztőrészleg „Nemzetközi Stúdiójában” készültek a fotók szigorúan titkos részen, tehát belső munkáról van szó. Még az akkor a Ford fejlesztési részlegén dolgozó kollégákat is megkeresték, de ők se tudtak választ adni John Clor kérdésére – azt meg tudták állapítani, hogy nem a Mach 2-es tanulmány korai stádiuma látható a képeken, annak más volt a vázszerkezete. A nyilvántartásokban se találták semmi nyomát az autónak, úgyhogy most a nyilvánossághoz fordult a Ford gyár, és jutalmat ígér annak, aki segít beazonosítani a képeken látható autót. Az információkat a ClubHub@Ford.com e-mail címre várják.

Forrás: automotor.hu

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top