fbpx

HELLA FÉNYSZÓRÓK A VW GOLFBAN

2020-04-16T12:51:50+02:002020. április 21.|Címkék: , , |

0

EGY SIKERTÖRTÉNET

1974.

Egy autólegenda kezdete – a VW Golf I ugyanis egy máig példátlan karriert befutott autó számára adta meg a kezdőlökést. Manapság, több mint 40 évvel később, a VW Golf már a hetedik generációnál tart és több millió példánnyal van jelen az utakon világszerte.

A kezdetektől ott vannak, és azóta is hűséges útitársai a világszerte legnagyobb darabszámban eladott autók egyikének: a HELLA fényszórók. A fényszórók összetéveszthetetlen „arckifejezésük” mellett mindenekelőtt korszerű, az idővel és a fejlődéssel mindig lépést tartó technikájukkal tűnnek ki: az első generációs halogén fényszóróktól kezdve a jelenlegi modern LED-fényszórókig.

A HELLA halogén és LED-fényszórót is kínál a VW Golf VII-hez a szabad alkatrészpiacon. A halogén fényszórót alapul véve szemléletes gyakorlati példával szolgálunk a fényszóró beszerelésre az alábbi oldalakon – a LED-változat beszerelése a leírtakhoz hasonlóan történik.

A sikeres beszerelést követően el kell végezni az új fényszórók szemrevételezését, működésvizsgálatát, valamint mérését és beállítását – ide vonatkozóan lásd a részletes információkat is a 22. oldaltól.

Mestermunka:
halogénfényszóró-csere VW Golf VII-esen

A HELLA a szabad alkatrészpiacnak is átadja sokéves OE-szakértelmét – és kiváló minőségű pótalkatrészek széles választékát kínálja első beszállítói minőségben.

Az alábbi példában a VW Golf VII bal oldali halogén első fényszóróját alapul véve bemutatjuk az egyes lépéseket, amelyeket a fényszóró kicserélésekor követni kell. A HELLA a halogén fényszóró mellett xenon változatot is kínál a szabad alkatrészpiac számára.

Az alábbiakra kell még ügyelni beszereléskor:

  • A fényszóró és a karosszéria közötti résnek egyenletesnek kell lennie
  • Helyesen rögzítse a lökhárítót
  • Helyesen illessze fel az elektromos csatlakozóvezeték tehermentesítőjét (járműtípustól
    függően)
  • Ügyeljen a helyes meghúzási nyomatékokra

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top