fbpx

Aston Martin Valhalla lesz az új Bond-autó

2020-04-03T14:07:23+02:002020. március 6.|Címkék: , , , , , |

0

A britek hiperautójának ez hatalmas reklám, de egyáltalán nincs szó arról, hogy ne lenne megérdemelt a dolog.

Az Aston Martin Valhalla még vagy egy évig nem kerül piacra, de ez nem akadályozza meg a brit márkát, hogy némi reklámot csináljon neki. A Valhalla első nagy dobása az új James Bond-filmben, az áprilisban érkező Nincs idő meghalniban lesz a titkosügynök autója, de most egy külön videóban is megcsodálhatjuk.

A Valhalla rengeteg technológiai újítást rejt, például, hogy nincsenek visszapillantói, ezek helyét a karosszériába rejtett kamerák vették át. A hátsó rész olyan technológiával készült, amely segítségével a légellenállás maga „állítja” be a legmegfelelőbb aerodinamikai beállításokat. És akkor még ott vannak a hagyományosnál 50%-kal könnyebb, 3D-nyomtatott fényszórók is.

Bár a külső egyedi, belül a modell egy fokkal régimódibb, mint amit manapság megszokhattunk: Nincs infotainment rendszer, csak egy tartó, amelyre a tulajdonos ráhelyezheti a mobilját, ez veszi át a helyét.

A Valhallából mindössze 500 darab készül, egy 875 ezer fontba (több, mint 300 millió forintba) kerül. A Valhalla mellett a Valkyrie a másik, mely a gyártó jövőbe vezető útját hivatott mutatni, és mivel a márkának, és James Bondnak különleges kapcsolata van, ki más lehetne az, aki megvillogtathatná az autó képességeit, mint a titkosügynök?

Forrás: hu.motor1.com

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top