fbpx

Bosch eXchange indítómotorok és generátorok

2020-02-11T08:21:59+01:002020. február 11.|Címkék: , , |

0

AZ ÉRTÉKALAPÚ JAVÍTÁSOK IRÁNTI IGÉNY NAGYOBB, MINT VALAHA

Általánosságban elmondható, hogy manapság a járművek hosszabb életűek, mint elődeik. Karbantartásuk színvonalától függően jó pár évig, sőt évtizedig is menetképesek – függetlenül attól, hogy tulajdonosaik közlekedési eszközként vagy egy féltve őrzött gyűjteményi darabként tekintenek rájuk.  Ahogy az autók idősödnek, a javítási költségek egyre nagyobb jelentőséggel bírnak, és ez gyakorlatilag minden szerelési munkálatra vonatkozik. A Bosch eXchange alkatrészeket használó, értékalapú javítások rendkívül előnyös megoldásnak bizonyulnak ebben a tekintetben is. A Bosch felújított alkatrészei akár 30 százalékos

költségmegtakarítást is eredményezhetnek az azonos funkciójú új alkatrészhez képest.

AMIT AZ ÜGYFELEK IGÉNYELNEK: ELSŐ OSZTÁLYÚ MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Önindítók vagy generátorok cseréjekor nem az ár az egyetlen fontos tényező: napjainkban az autótulajdonosok az új alkatrésszel egyenértékű teljesítményt és minőséget várnak el egy cserealkatrésztől.

 

NAGY SOROZATBAN, GYÁRI TECHNOLÓGIÁVAL FELÚJÍTOTT BOSCH EXCHANGE INDÍTÓMOTOROK ÉS GENERÁTOROK

A Bosch eXchange termékek megfelelnek a fenti elvárásoknak. Az autók és haszongépjárművek indítómotorjainak és generátorainak nagysorozatú felújítása minősített Bosch üzemekben történik, ugyanazon minőségi előírások alapján, mint amelyek az új alkatrészekre is vonatkoznak. A folyamat során valamennyi kopóalkatrészt a Bosch által jóváhagyott, kiváló minőségű új darabra cserélnek. Az összes többi elemet megvizsgálják, hogy állapotuk biztosan a megengedett tűréshatárokon belüli-e, szükség esetén pedig felújítják vagy új alkatrésszel pótolják őket. Végül valamennyi felújított indítómotort és generátort teljesítmény- és működési vizsgálatnak vetnek alá az eredeti alkatrészekre vonatkozó előírásoknak megfelelően, amelyek szavatolják a Bosch eXchange termékek kiváló minőségét és megbízhatóságát. Mindezek eredményeként ezekre az alkatrészekre az újakéval megegyező garancia jár.

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top