fbpx

Viszlát Karib szigetek – Szia tél!

2019-12-12T12:10:22+01:002019. december 13.|Címkék: , , , |

0

Véget ért a 2019. november 22-december 1-ig tartó nagy utazásunk, a VIP Platina szintű Ügyfeleink részére megszervezett MSC Karib-tengeri luxus hajóutazásunk. A nyárból hirtelen a télbe érkezni nem éppen a legvágyottabb meglepetése, de egyszer minden utazás véget ér. Ugyanakkor szeretnénk a kellemes, szép emlékeket feleleveníteni és visszaidézni utazásunk állomásait.

Első nap a nem rövid, ellenben hosszú repülőút után – fáradtan de izgatottan – Miamiban landolt a társaság. Másnap kezdetét vette a luxus hajóút, ahol az első megálló Costa Maya volt, Mexikóban, ahol Chacchoben zarándokhelyét egy félnapos kirándulás keretén belül meglátogatta a csoport. A piramisok egyike még napjainkban is tartalmaz néhány eredeti vörös festéket stukkófalain, míg egy templom falán a Vénusz bolygó csillagászati helyzetét ábrázoló falfestmény állta ki az idő próbáját.

Costa Maya után a Kajmán szigetekre látogatott el a társaság, a következő állomás pedig a minden szempontból egzotikus Jamaica és kulturális felfedezése.

Az útvonal több, mint lenyűgöző állomásai egyikeként lehetőségünk volt a Bahamákon is eltölteni egy élményekkel teli napot.

Gyönyörű helyeken, csodás időben töltöttük el ezt az egy hetet. Igazán felejthetetlenre sikerült ez a vakáció! Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

Éljük át újra közösen az élményeket egy képválogatás segítségével:

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top