fbpx

Febi Tritán technológia

2020-01-24T09:30:14+01:002019. december 18.|Címkék: , , , , , , |

0

Tritan® – Új bevonat technológia a vezérműlánc csapokhoz

A vezérműláncok, amelyek láncok vagy görgős láncként vannak kialakítva, belső és külső láncszemek elrendezéséből állnak. Ebben az esetben csapok és perselyek alkotják az összekötő felületeket. Ahogy az olajminőség csökken, amit az öregedés és az agresszív olaj, illetve a karbon és az üzemanyag-keverékek okoz, a csatlakozások kopása észrevehető válik, különösen a turbófeltöltésű közvetlen befecskendező motorok esetében, ami a lánc megnyúlását eredményezi. Az iwis szakemberei forradalmasították a “TRITAN®” PVD (fizikai gőz bevonat) bevonati technológiát a vezérműlánc csapok számára, és ez most jobban ellenáll e feltételek mellett.


A bevonat nélküli láncokhoz viszonyított előnyök:

• A kopás legalább 50% -os csökkenése az ismert bevonatokhoz képest
• A CO2-kibocsátás csökkentése a közel 20% -kal kevesebb súrlódás miatt

 

MEGJEGYZÉS: Azeljárás és a TRITAN® név az iwis védjegye. Ezek a TRITAN® láncok csak a márkafüggetlen értékesítőkön keresztül kerülnek forgalmazásra.
Regisztráljon most a hivatalos febi bilstein hírlevélre, és automatikusan megkapja a legújabb műszaki információkat e-mailben! További információk a www.febi.com weboldalon találhatók. Alkatrészeket csak a febi bilstein csoporttól rendeljen. A teljes választék megtalálható: www.partsfinder.bilsteingroup.com

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top