fbpx

Mit ne csinálj az autóddal – WD40

2019-11-18T10:54:47+01:002019. november 18.|Címkék: , , , , |

0

Ezt tényleg jobb ha nem teszed az autóddal…

Legújabb rovatunk első része következik. A “Mit ne csinálj az autóddal” rovat célja röhejesen egyszerű, ám mégis sokunk számára hasznos lehet.

Szeretnénk ezúton minden olyan kísérletet, műszaki bakikat, vezetéstechnikai “bravúrokat” bemutatni a nagyérdemű számára, amelyeket feltehetőleg egyikünk sem mert még féltett autójával megtenni, ám mégis ott furkált legbelül mindnyájunkat a kérdés, vajon mi történne ha…Ugye? Neked is biztos eszedbe jutott most pár agyament és feltehetően drágán szervizelhető gondolat. Nos mázli, hogy vannak akik ezeket már kipróbálták helyetted, és ami még jobb: Videóra is vették!

Kezdésnek jöjjön egy kis belsőégésű problémagenerálás.

A WD-40 mint tudjuk bármilyen gondunk akad a házkörül, az autóval, vagy az életünk bármely területén, könnyen olajozottá válhat minden ismét ettől a csodaszertől. Na jó, talán mégsem mindig jó ötlet. Mint például a motorba olaj helyett ezt tölteni. A videóban történteket erősen javasoljuk NEM kipróbálni otthon, de feltehetően nem kell erről senkit sem sokat győzködnünk majd:

 

Aki esetleg nem tudja, annak eláruljuk, hogy a WD-40 egy nem illékony, viszkózus olaj, amely a felszínen marad, ezáltal biztosítva a kenést és a nedvességtől való védelmet. Ahhoz azonban kevés, hogy helyettesítse a nála sokkal magasabb viszkozitású motorolajat.

 

forrás: vezess.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre!


Kövess minket közösségi oldalainkon!

Go to Top